Щеше да е хубаво, ако можеше САЩ да достигнат групов

...
Щеше да е хубаво, ако можеше САЩ да достигнат групов
Коментари Харесай

В САЩ назрява необходимостта от задължително ваксиниране срещу Covid

Щеше да е хубаво, в случай че можеше Съединени американски щати да доближат колективен имунитет само посредством начинания за поощряване на имунизирането против коронавирус като разпределяне на билети за спортни събития и безвъзмездна бира, написа за в. " Ню Йорк таймс " основният здравен специалист на Университета на Индиана Арън Каръл.

Американците не обичат да им се подрежда какво да вършат, а представителите на управляващите нормално избират да развържат кесията, вместо да би трябвало да постановат санкции.

Някои хора даже преглеждат наложителното имунизиране като неамериканско, само че в действителност то е част от историята на основаването на Съединени американски щати.

По времето на Американската гражданска война имунизирането против едра шарка е всеобща процедура в Европа. По тази причина английската войска като цяло не била наранена от заболяването, само че с армията на колонистите се случило тъкмо противоположното. Ген. Джордж Вашингтон обаче си дал сметка, че наложителното имунизиране е належащо за спечелването на войната и m,ep 1777 го декларирал и в Конгреса. Въпреки че срещнал опозиция, Вашингтон съумял да прокара наложителното имунизиране. В резултат на това нито един полк на революционната войска не бил изваден от строя от заболяването и в последна сметка колонистите спечелили войната.

Днес имунизационната акция в доста региони на Съединени американски щати е в застой и съвсем всички смъртни случаи от Covid-19 са измежду неимунизираните, акцентира Каръл.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР