Щерю Наумов,ВарнаМъчно и тъжно ми става, когато връщат несъгласието на

...
Щерю Наумов,ВарнаМъчно и тъжно ми става, когато връщат несъгласието на
Коментари Харесай

Глоба и за ползване на слънчевите лъчи!

Щерю Наумов,
Варна

Мъчно и тъжно ми става, когато връщат несъгласието на президента по признатите закони от Народното събрание. Прочетох в медиите претекстовете на президента по върнатия от него за промяна закон за чрноморското крайбрежие. Те са обективни от земята до небето! За вота са дали своят вот 66 депутати, един е въздържал се и 143 са били срещу претекстовете на президента. Държавният глава връща закона по простата причина, че в него не са заложени правила, нормативи и стандарти и че режимът за " диво къмпингуване " е мощно стеснен по отношение на досегашния отвън избрани от някого места.

Недоумявам що за държание имат част от депутатите, които са дали своят вот тези правила и не са съгласни с президентското несъгласие. Очевидно тези депутати се възприемат като притежатели на българската природа и могат да се разпореждат с нея, както си желаят. За палатка край морето - санкция, а за хотели и казина, стигащи през плажа до самата вода - нищо. Бедният българин не може да заплаща скъпите ви чадъри и шезлонги в този момент и на палатка не може да излезе. Няма да се учудя, в случай че в скоро време се одобряват закони, забраняващи на индивида да диша въздуха, да пие водата от извора в планината, да употребява естествените благосъстояния на страната. Защо примерно да не въведете избран ред и против какъв брой да употребяваме слънчевите лъчи?!

Що за морал имат тези депутати и дали в действителност съставляват ползите на своите гласоподаватели, дали своят вот за тях? Когато влизаха в Народното събрание, се кълняха, че ще служат на народа и страната. Може би се постанова преди всяко съвещание на събранието да им се прочита положената клетва, с цел да не я не помнят. Няма несъгласие на президента, което е в интерес на хората и те да са го почели. Рейтингът на президента, определен от народа, не от спуснати партийни листи, е доста по-висок от този на Народното събрание. Народът го тачи като обединител на нацията, който нищо противонародно нито е направил нито е решил, за разлика от тях. Когато отиде в непознатата страна, ни показва почтено, почитат го там. Това, драги депутати, вие не го разбрахте, само че аз - елементарният човек, ви го споделям. Обидно ми е. Не се ли срамувате? Спрете с неразумните ежби против умни хора, а ги уважавайте, тъй като от тях и ум можете да вземете, единствено ще спечелите от това.

Аз контактувам с доста хора, една хубава дума не са споделили за вас и за безсмислените ви " палаткови " извършения по морето, което приятелите ви потопиха в бетон. Дано по-скоро да освободите тази свещена постройка, на която написа " Съединението прави силата ".

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР