Щерката на Ванко 1, която е с 20 години по-млада

...
Щерката на Ванко 1, която е с 20 години по-млада
Коментари Харесай

Новата на Благо Джизъса ходи само със спортисти

Щерката на Ванко 1, която е с 20 години по-млада от Георгиев, си пада по футболисти



Само по спортисти, които са по-зрели от нея, си пада новата възлюбена на Благой Георгиев - Ивана. Тунингованата кокона, която е щерка на рапъра Ванко 1, има връзка с цели 20 години по-възрастния от нея Джизъс. Ивана е на 21, а Благой през зимата чукна 41.


" България Днес "
надникна в любовното тефтерче на щерката на Ванко 1. Първото съществено гадже на модифицираната мацка също е футболист - Борис Тютюков. Връзката им започва напролет на 2019 година Продължи към година, след което Ивана разкарва ритнитопковеца.
 Ивана е знойна хубавица и доста мъже я желаят, само че си пада и по възрастни Ивана е знойна хубавица и доста мъже я желаят, само че си пада и по възрастни
По-късно знойната красавица се хваща с различен спортис - Ангел Чонин. Той е играч по пукотевица.

Още от 18-годишна Ивана стартира с корекции по тялото и лицето си. Освен силикон в гърдите младото гадже на Благой има хиалурон в устните.

Така Георгиев малко се отхвърли от думите си. Преди седмици той изясни, че желае естествена жена, без корекции и изцяло естествена.
 Благой харесва млади и сочни девойки Благой харесва млади и сочни девойки


Според информациите Джизъса е омаял знойната брюнетка малко преди да замине за " Сървайвър ". Тогава Джизъса за пръв път посещава клиниката на Ванко 1, където си направи чисто нова усмивка. Още преди започването на фотосите на шоуто връзките сред Благой и Полина не вървели. Веднага откакто се прибира в България, някогашният футболист се подлага на редица процедури, с цел да има 24-каратова усмивка. А апропо се залюбва с щерката на индивида, който му я прави.


Пада си по млади


Благой от години обича да си хваща млади гаджета. Както към този момент стана ясно, дъщерята на Ванко 1 с цели 20 години по-млада от него.

С някогашната му брачна половинка Полина също имат голяма разлика във възрастта.

Преди години Георгиев се сгоди за още учещата Куини-Алис. Моделката хлътна до уши в някогашния национал, още преди да мине абитуриентският й бал.
 Благо омайност и ученичката Куини-Алис преди години Благо омайност и ученичката Куини-Алис преди години
Преди 5 година пък Благой имаше къса случка с Гери-Никол. Яката дупара по това време е едвам на 19 години.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР