Щерката на шефа на „Пършевица“ Димитър Зоров – Силвия, е

...
Щерката на шефа на „Пършевица“ Димитър Зоров – Силвия, е
Коментари Харесай

Дъщерята на млечния бос на Пършевица направи кърваво меле на околовръстното


Щерката на шефа на „ Пършевица “ Димитър Зоров – Силвия, е младата жена, която отнесе двама чистачи с лъскавия си джип на Околовръстното шосе в столицата.

Кървавият случай стана през вчерашния ден през нощта. 24-годишната щерка на млекарския необут управлявала бляскав „ Мерцедес GL ANG”. Първо помела два камиона на „ Чистота “, по-късно и двама мъже, които миели шосето с маркучи. Новината бе доказана от Министерство на вътрешните работи.

Половин час след среднощ Силвия карала по Околовръстното шосе в посока „ Черни връх “. Не съумяла да овладее мощното возило и се забила челно в камион на „ Чистота “, след което одрала втори и помела двамата чистачи.

На мястото неотложно били извикани няколко пожарни, коли за спешна помощ и чиновници на гражданска отбрана.

Зорова била тествана с дрегер, който не отчел нито алкохол, нито дрога в кръвта й, написа в. „ Телеграф “.

Каква е повода за случая, занапред ще се обяснява в следствие, обясниха от столичния КАТ.

Една от версиите е, че млекарската щерка е карала с превишена скорост, само че към момента не са подготвени експертизите за аргументите, довели до жестокото меле.

Единият ранен е на 57 години. Мъжът е в сериозно положение, сред живота и гибелта. Има фрактура на шест ребра и е с заплаха за живота, обясниха от „ Пирогов “. Другият чиновник на „ Чистота “ е на 40 годни. Той е бил откаран във ВМА и е с травматичен потрес. Животът му не е в заплаха, обясниха от лечебното заведение.

Самата Силвия Зорова не е потърпевша тежко, само че е изпаднала в потрес, разясниха очевидци на зверското автомеле.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР