Ще защитим всяко училище без значение колко ученици учат в

...
Ще защитим всяко училище без значение колко ученици учат в
Коментари Харесай

Красимир Вълчев: Ще защитим всяко училище, без значение колко са учениците в него

Ще защитим всяко учебно заведение без значение какъв брой възпитаници учат в него, съобщи министърът на образованието и науката Красимир Вълчев в Златоград, където организира първата си работна среща с учители и шефове на детски градини и учебни заведения в област Смолян. В района има 27 предпазени учебни заведения и 16 детски градини, оповестиха от пресцентъра на МОН.
Министърът акцентира, че с помощта на положителните педагогичен експерти учениците от региона са с най-високи резултати на националните външни оценения. В района има непокътнати обичаи в региона на образованието и без значение от казуса с миграцията всяко едно дете би трябвало да бъде подготвено и да получи житейски благоприятни условия, сподели министърът.
Той имаше опция да види резултатите от заниманията по плана „ Твоят час “и предложи да се провеждат повече междуучилищни действия и занимания по ползи в региона на математиката, физиката и естествените науки.

Системата на образованието от ден на ден ще се развива вследствие на нововъведенията и инициативността на учителите, уточни министърът. Той акцентира, че учителите са виновни и готови и по тази причина получават поддръжка от страната. По думите му учителите са най-важни за социално-икономическото развиване на страната.
Благодарение на положителното партньорство сред регионалната администрация, община, детски градини и учебни заведения и МОН в Златоград е усъвършенствана учебната инфраструктура, стана ясно по време на визитата на министъра в ДГ “Радост “ и ОУ “Васил Левски “. В детската градина има построен кабинет, в който ресурсен преподавател и логопед оказват помощ на деца, обезпечено е и здравословно хранене. В учебното заведение министърът видя просторните физкултурен салон и басейн, които в границите на извънкласни действия ще могат да се употребяват и от деца от други учебни заведения и селища от община Златоград.

Министър Вълчев поздрави учениците, които участваха в тържеството в чест на 106-ата годишнина от Освобождението на Златоград на 21 ноември.
По време на тържествена сесия на Общинския съвет кметът Мирослав Янчев раздаде 17 награди, три от които групови, на възпитаници от града, които са се отличили на олимпиади, надпревари и състезания и в начинания, отдадени на разпространение историята и традициите на Златоградския край.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР