Ще започнем с хигиената, която трябва да спазвате преди орален

...
Ще започнем с хигиената, която трябва да спазвате преди орален
Коментари Харесай

Съвети за хигиена при орален секс

Ще стартираме с хигиената, която би трябвало да спазвате преди орален секс.

Какво и по какъв начин да вършим, за де на съжаляваме след акта

Въпреки че може да мислите, че хигиената преди и след оралния секс е една и съща, е належащо да осъзнаете значимостта да я вършиме по най -подходящия метод за вашето здраве. Затова ще се задълбочим в разнообразни елементи, на които би трябвало да обърнете по -голямо внимание .

Хигиена преди орален секс

Ще стартираме с хигиената, която би трябвало да спазвате преди орален секс. Измийте зоната доста добре със сапун или, още по -добре, подобаващ сапун за интимната зона. Мъжете не би трябвало да не помнят за тестисите и перинеума, а дамите би трябвало да се съсредоточат върху огромните и дребни срамни устни.

Мъжете, които не са обрязани, постоянно натрупват замърсявания в тази зона. Мъжкото обрязване намалява  риска от зараза с вируса на човешкия имунодефицит и полово излъчени заболявания. Това е бял секрет, който може да създава неприятни миризма.

Начинът да избегнете това е да издърпате препуциума и да изплакнете с доста вода главата на пениса. След това би трябвало да изсушите интимната зона доста добре, с цел да предотвратите влагата, която може да предизвика напредък на гъбички.

При дамите, след разчистване добре на гениталиите, в това число и ануса, би трябвало да изсушат добре тази област. Това е метод да се избегнат проблеми, като вагинална кандидоза.

Хигиена след орален секс

След като сте правили секс, може да не желаете да измиете интимната си зона незабавно. Това обаче е извънредно значимо. По какъв метод би трябвало да го извършите? Защо е толкоз значимо? Открийте го в следните точки:

  1. За да се избегне натрупването на бактерии. Почистването на гениталната област предотвратява растежа на бактерии. Особено в случай че сте употребявали лубриканти, масла или презервативи.
  2. Намаляте риска от цистит. Това е проблем, който визира дамите и може да бъде избегнат посредством измиване на интимната зона след орален секс. Не е целесъобразно да остава влажна.
  3. Ако сте правили секс отвън дома и няма опция да употребявате биде, можете да употребявате кърпи за еднократна приложимост. Затова е значимо за вас постоянно да ги носите със себе си.

Хигиената на устата при орален секс

Трябва  да обърнете особено внимание на устната хигиена, изключително преди секс. Причината е, че устата е превъзходен източник на бактерии.

Струва си обаче да си напомним смисъла на предотвратяването на заболяванията, излъчени по сексуален път. Използването на презервативи и вода за уста са запаси, които предотвратяват тази болест.

Хората постоянно имат вяра, че полово излъчените заболявания не се популяризират от гениталиите в устата. Но това е неточност. Например, човешкият папиломен вирус може да докара до рак на устната празнина. Ето за какво, във връзка с хигиената, би трябвало да споменем и значимостта на съответната си отбрана.

Надяваме се, че тази публикация ви е разрешила да разберете по -добре на какво би трябвало да обърнете внимание преди и след орален секс. По същия метод ви насърчаваме да осъзнаете какъв брой е значимо да се предпазите по време на този вид интимна среща.

Болестите, излъчени по сексуален път, стават все по -чести. Ако желаете да се наслаждавате на орален секс без терзания, не забравяйте да изберете подобаващ за вас способ за отбрана. Взимате ли ги поради при оралния секс? Ако ли не, помислете дали да не поправите този пропуск.

Инфо: https://steptohealth.com/

Източник: popantofi.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР