Ще видиш ти, като родиш! на Неда Малчева изчерпа своя

...
Ще видиш ти, като родиш! на Неда Малчева изчерпа своя
Коментари Харесай

Книга на русенска художничка стана едно от най-продаваните заглавия за лятото

" Ще видиш ти, като родиш! " на Неда Малчева изчерпа своя първи тираж единствено за месец

" Трябват още доста книги, несъмнено 200 тома, с цел да се опише напълно майчинството ". Това са думи на художничката Неда Малчева – майка на три деца, която нощес показа дебютната си книга „ Ще видиш ти, като родиш! “ в Русе, пише 

Съвсем предстоящо, на премиерата в родния град на Неда, приливна вълна от усмивки и невъздържан смях заля всички присъстващи в залата. С типичната си неподправеност и възприятие за комизъм, Неда Малчева описа любопитни моменти от креативния развой по основаването на книгата в наличието на основния редактор на издателство „ Софтпрес “ Димитър Риков.

„ Винаги рисувам всичко в последния миг. Така съм свикнала… Но напрежението е за другите, не за мен “, с усмивка споделя надарената авторка. Неда Малчева призна пред феновете си, че от време на време е заспивала и на компютъра. „ Нищо няма да им е непознато на българските родители в тази книга. Скоро си мислех, че майчинството е илюзия, че проектите ти за деня могат да се осъществят безпроблемно “, добави още тя пред (по)читатели на пъстрите ѝ илюстрации и още по-шарените истории.

След като отговори на всички въпроси от залата, Неда Малчева раздаде подписи на десетките посетители, които почетоха събитието.

Книгата на Неда Малчева „ Ще видиш ти, като родиш! “ се трансформира в едно от най-продаваните заглавия за лятото и единствено за месец изчерпа своя първи тираж. Още в границите на стадий предварителни поръчки изданието разпродаде близо 2000 екземпляра, а часове откакто са прочели книгата, читателки затрупаха авторката с възторжени мнения и запитвания за последваща част. „ Ще видиш ти, като родиш! “ е само по рода си издание за майчинството, което има неповторимата дарба да ви разплаче от смях и да ви разсмее от трогване (или от напрежение), без значение дали към този момент имате опит, или занапред ще се сблъсквате с тази фаза от живота си.

За създателя:

Репликата „ Ще видиш ти, като родиш! “ е непрестанен саундтрак на цели две години и деветдесет дни от живота на Неда Малчева. Толкова, колкото траят трите ѝ бременности. Всъщност и по време на бременностите, и преди, и след тях Неда избира да кара другите да виждат. И те на драго сърце гледат цветните ѝ шаржове.

Неда Малчева е русенка. Завършила Националното учебно заведение по изкуства в Русе, тя се занимава с изобразяване от близо две десетилетия и през последните години основава стотици карикатури, описващи майчинството, в персоналния си фейсбук блог nedaArtworks. Автор е на илюстрациите към книгите на Калоян Явашев – „ Дневникът на един баща звероукротител “ и „ Апокалипсис в този момент с деца “.)
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР