Ще ви разкрием какво е най-добре да спестите на половинката

...
Ще ви разкрием какво е най-добре да спестите на половинката
Коментари Харесай

Нещата, които една умна жена се е научила умело да крие от мъжа си

Ще ви разкрием какво е най-добре да спестите на половинката си, с цел да няма разтърсвания във връзката ви.
Тайни от предишното
Миналото е нещо доста значимо! Струва ли си да го криете от половинката си? Разбира се, че не, тъй като това е пътят към сегашното.
Въпреки това, една умна жена в никакъв случай няма да навлезе в детайлности за предишните си предходни връзки с други мъже. Защото актуалната й половинка би трябвало да е уверена, че той е най-важният човек в живота й.
Затова една мъдра жена в никакъв случай не съпоставя колегата си с някогашните си.

Това се отнася за навиците, финансовата непоклатимост и, несъмнено, половите връзки.
Дори актуалният ви сътрудник да изиска да споделите с него сходни неща, не трябва да го вършиме. Думите ви вечно ще оставят дълбока диря в душата му!
Не е належащо да му споделяте и ужасни случки от предишното си. Можете да го извършите, единствено в случай че сте съумели изцяло да преживеете обстановката и душата ви е освободена от този сложен миг.
Семейните психолози считат, че нежеланието да разкриете предишното си е защитна реакция, която защищава душeвността на мъжа.
Кой устоя фамилията
Трябва ли мъжът да знае какъв брой изкарва половинката му? Умната жена „ преценя “ упоритостите на половинката си и сама взема решение този въпрос. Разбира се, професионалното издигане не може и няма потребност да бъде крито, само че можете да не акцентирате на него.
С финансите нещата не са толкоз елементарни. В антични времена ролята на мъжа е била да се грижи за фамилията си и да ловува, с цел да му обезпечава издръжка.
От времето, когато по нашите земи са живеели космати млекопитаещи, са минали милиони години. Мамутите са изчезнали, разликите сред половете в обществената сфера последователно са се размили, само че генетичната памет е към момента жива.
Реалността е такава, че от време на време дамата изкарва повече пари от колегата си. Но умната жена в никакъв случай няма да парадира с приходите си. Тя ще влага наедно с мъжа си в фамилния бюджет, а остатъка може да реши да похарчи за облекла или обувки.
Въздушна възглавница
Съществува и противоположната обстановка – дамата не способства с нищо към фамилния бюджет, тъй като мъжът й има доста пари. Въпреки това всеки непохарчен лев натрупа „ за черни дни “. Умните дами на авторитетните и богати мъже знаят, че този ден може да настъпи във всеки един миг.
Сривът може да не е доста заплашителен, само че никой не знае каква диря ще остави. Затова постоянно би трябвало да се замисляте: би трябвало ли половинката ви да знае за всичко?
Инфо: За Жената

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР