Ще търся балансирани решения, по всички болни за обществото въпроси,

...
Ще търся балансирани решения, по всички болни за обществото въпроси,
Коментари Харесай

Сачева: Ключовата ми дума е баланс

Ще диря уравновесени решения, по всички заболели за обществото въпроси, касаещи обществената политика. Това съобщи новият министър Деница Сачева минути откакто постави клетва в Народното събрание. Темите за политиките за деца, би трябвало да се дискутират в разговор с другите организации, тъй като „ смисълът на обществената политика е да сплотява “.

Трябва да има сходно уравновесено решение сред работодатели, синдикати и страна по въпроса за болничниге, съобщи тя.  Каза още, че ще пази ползите на обществените служащи, тъй като те имат потребност от почтено възнаграждение. Но ще подчертава на въпроси, свързани и с пазара на труда, тъй като „ има потребност от смяна на трудовото законодателство “.

Сачева съобщи, че няма визия от кое място е била офанзива против нея, само че твърдо съобщи, че джендър идеология „ няма и няма да има “.

Каза още, че има добър разговор сред нея и министър-председателя. Поканена за поста е персонално от Борисов.

Още през днешния ден тя стартира диалози с разнообразни организазии, няма да има гала по предаване на властта във ведомството, само че занапред нататък ще акцентира на разпространение на триумфите му.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР