Ще се затвори ли мисията на Русия у нас?Пред телевизионния

...
Ще се затвори ли мисията на Русия у нас?Пред телевизионния
Коментари Харесай

Първи коментар от Москва след отпътуването на руските дипломати

Ще се затвори ли задачата на Русия у нас?

Пред телевизионния канал "Россия 1 " представителят на съветското външно министерство Мария Захарова разяснява невъзможността, у нас да продължи да работи посолството на Федерацията.

"Ние казахме, че те самите просто сведоха до най-малко, а евентуално даже до нула, не просто до естественото, каквото и да било действие на дипломатическото посланичество. В края на краищата то би трябвало да работи по някакъв метод ", сподели Мария Захарова и добави, че съветските управляващи скоро ще разясняват обстановката по-конкретно.

Захарова означи, че въпреки не всички дипломати да са оповестени за личност нон грата, то това се е случило с съвсем целия механически личен състав. „ Тоест, те са изгонили, както са декларирали, голям брой тъкмо механически личен състав. Ударът е в частта, която прави невероятно обезпечаването на софтуерна и техническа поддръжка за работата на дипломатическото ведомство”, посочи тя.

Според представителя на съветското външно министерство въпросът за сигурността и сигурността на съветската дипломатическа задача в София се е изострил по отношение на дейностите на България. „ Но мога да кажа, че мисля, че в близко бъдеще към този момент ще разясняваме по-подробно актуалната ситуация”, заключи Захарова.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР