Ще се опитаме да постигнем стабилно мнозинство в Столичния общински

...
Ще се опитаме да постигнем стабилно мнозинство в Столичния общински
Коментари Харесай

Борис Бонев: Може да направим стабилно мнозинство с БСП в СОС

Ще се опитаме да реализираме устойчиво болшинство в Столичния общински съвет, Българска социалистическа партия е за вид - ще водим диалози с тях за осъществяване на общи цели. Никога няма да бъде време, няма да има сглобка в София с ГЕРБ, тъй като това е моделът, който се опитваме да променим. Склонни сме да подпишем съглашение за политики, съобщи претендентът за ръководител на СОС Борис Бонев от ПП-ДБ-СС по Българска национална телевизия. 
 
Да бъда ръководител на Столичния общински съвет не ми е фикс концепция, това не е мечтаната работа. Но е служба, която би трябвало да е в извънредно добър синхрон с кмета на София. " Поради демократичните правила за това най-голямата група да излъчи ръководител на групов управнически орган и за работата в София да се вдигне на нови обороти, считаме, че и кметът, и ръководителят би трябвало да бъдат издигнати от една и съща група ", изясни Бонев. 
 
Той бе безапелационен, че няма никакви вътрешни интриги в групата на ПП-ДБ- " Спаси София ", тя единомислещо е застанала зад неговата кандидатура и друга няма да има. Още повече, че това е записано в съглашението ни, посочи Бонев. 
 
По думите му в ГЕРБ има доста градивни хора, само че партийните повели на всички партии им пречат да работят дружно в общината. Не е загадка, че Столична община в никакъв случай не е била независима и постоянно е имало интервенция от национално равнище, по-конкретно от ГЕРБ, разяснява още той. 
 
Групата на ПП-ДБ (Спаси София) ще организира диалози с всчики съветници, с цел да се опитат да сформират проект най-малко за ръководството на града. Дори " Възраждане " имат цели, сходни на нашите, на тези на Българска социалистическа партия и ГЕРБ, сподели Бонев.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР