Ще се извършва проверка на адреси и в хода на

...
Ще се извършва проверка на адреси и в хода на
Коментари Харесай

Акция „Купен вот“ продължава, полиция блокира Бяла Слатина


Ще се прави инспекция на адреси и в хода на интервенцията, в случай че има нещо открито, ще се рапортува на прокуратурата, изясни старши контрольор Нанков

Продължава акция „ Купен избор “. В цялата страна текат профилирани полицейски интервенции против пазаруване на гласове и битовата престъпност.

Днес патрули блокираха всички входно-изходни пунктове на град Бяла Слатина.

Проверките ще продължат през целия ден.

„ Специализираната полицейска интервенция се организира за противопоставяне на битовата престъпност, надзор на пътното придвижване, обезпечаване на добър публичен ред и не на последно място противопоставяне на закононарушения срещу политическите права на жителите. Към момента няма получени сигнали за пазаруване на гласове. Извършват се инспекции по частни адреси за определяне на движимости и предметна незаконна активност. В инспекциите вземат участие четири екипа, които са територията на Бяла Слатина и в община Борован “, изясни Пламен Нанков - шеф на група „ Охранителна полиция “ в РУ-Бяла Слатина, представен от Българска национална телевизия.

Към момента акцията протича умерено.

„ Ще се прави инспекция на адреси и в хода на интервенцията, в случай че има нещо открито, ще се рапортува на прокуратурата. Операцията ще продължи до почивните дни “, добави старши контрольор Нанков, представен от Нова телевизи.

 
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР