Ще променим подхода да се уповаваме само на цифри, защото

...
Ще променим подхода да се уповаваме само на цифри, защото
Коментари Харесай

Гл. комисар Живко Коцев: Хората очакват от нас да решим проблемите им

Ще променим метода да се уповаваме единствено на числа, тъй като те са ориентир. По-важни са хората извън, които чакат от нас да решаваме проблемите им и в този смисъл е неотложно да търсим нов модел за връзка и работа с жителите, съобщи основен комисар Живко Коцев по време на отчет-анализа на ОДМВР Пазарджик.

Той сложи добра оценка за активността на дирекцията, отбелязвайки позитивната наклонност на повишение на общата разкриваемост на закононарушенията с 15 % и усъвършенстваното качество на полицейското следствие, реализирано посредством положително взаимоотношение с прокуратурата.

Главният секретар на Министерство на вътрешните работи изведе упованията за повече резултати от икономическа полиция, по-добра работа по противопоставяне на разпространяването на наркотични субстанции. Не на последно място, той означи предприемането на комплекс от ограничения за възстановяване на пътнотранспортната конюнктура, предварителна защита и понижаване на пътния травматизъм.

Главен комисар Коцев не пропусна условието и за практикуване на повече деен и справедлив надзор от междинния управителен състав. Отчетено бе отличното взаимоотношение сред структурите на регионалната дирекция и органите на държавното обвиняване, вследствие на което се е подобрило доста качеството на полицейското следствие.

Директорът на ОДМВР-Пазарджик старши комисар Даниел Луков заключи главните цели, по които ще продължи да работи дирекцията - противопоставяне на стандартната престъпност в най-отдалечените и дребни обитаеми места, целенасочена работа по противопоставяне на наркоразпространението, работа и предварителната защита на домашното принуждение, възстановяване на пътната сигурност.

Гости на събитието бяха зам.-главният секретар на Министерство на вътрешните работи Димитър Кангалджиев, регионалният шеф, административни ръководители на Апелативна, Окръжна и Районна прокуратури, на Окръжен и Административен съд.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР