Ще продължим с разговорите между представените в СОС партии, в

...
Ще продължим с разговорите между представените в СОС партии, в
Коментари Харесай

Терзиев: Продължавам разговорите с всички партии в СОС, без дребнотемия

Ще продължим с диалозите сред показаните в СОС партии, в които се надявам да избегнем политическото дребнотемие и да се обединим към политики в интерес на жителите.

Това написа през днешния ден кметът на София Васил Терзиев, който през миналата седмица се среща с Деян Николов от партия “Възраждане ”, Георги Свиленски от Българска социалистическа партия и общинските съветници от “КОД ”.

В къс доклад на първата си седмица като градоначалник на София, Терзиев акцентира: „ Вярвам, че диалозите ни ще продължат и с останалите политически сили и ще намерим пресечните точки, с цел да може общинският съвет да стартира ефикасна работа в най-кратки периоди и да взема решение неотложните проблеми в нашия град “.

В обявата на персоналната си страница, съпроводена с няколко фотоси, Терзиев напомня за срещите и дилемите, свършени от както постави клетва на 13 ноември до 20 ноември, когато беседва с финансовия министър Асен Василев за парите на София, а общинарите за повторно не съумяха да изберат ръководител на локалния парламент.


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР