Ще продължим разговорите в рамките на коалицията да бъде излъчена

...
Ще продължим разговорите в рамките на коалицията да бъде излъчена
Коментари Харесай

Христо Иванов: Напускането на ГЕРБ - излишна проява на нерви, носят тежко бреме

Ще продължим диалозите в границите на обединението да бъде излъчена краткотрайна комисия, която да сплоти всички отзиви за конституционни промени, сподели още Иванов по отношение на речта на президента Румен Радев, съобщи БГНЕС.

" Президенът извади пред скоби, като първа тематика, нуждата за промяна на прокуратурата и то точно конституционна промяна. Тук не може да не се присъединим към неговия апел Народното събрание да стартира работа по тази тематика. Тя е сложна, изисква свръхмнозинство, по-голяма от това, което имаме като ръководещо болшинство. Ще би трябвало да се търси форма на разговор, за увещание на другите политически сили да поддържат тези промени, само че те са неизбежни и ние би трябвало да стартираме да работим за това ", сподели още Христо Иванов.

Според него президентът е направил необятен обзор на целите на България.

Той разяснява и визитата на Кирил Петков в Скопие и я дефинира като жест на благосклонност: " Надеждата ми не е свръхголяма, тъй като до момента имаме доста думи, доста жестове и малко дейности от тяхна страна. Очевидно е, че българската позиция ще би трябвало да търси нови способи да засилва разговора. Нашата позиция във връзка с Македония и този проблем са надалеч от своето решение ", съобщи още Христо Иванов.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР