Ще приветствам, ако МЗ реагира към проблемите на земеделието така,

...
Ще приветствам, ако МЗ реагира към проблемите на земеделието така,
Коментари Харесай

Веска Ненчева : Работата на служебното правителство е да подготви честен изборен процес

Ще поздравявам, в случай че Министерство на здравеопазването реагира към проблемите на земеделието по този начин, както към „ жълтите “ вести. Това написа в пост във фейсбук националният представител от Българска социалистическа партия в три Народното събрание и лидер на листата на социалистите за Пловдив област на идния избор Веска Ненчева

„ В „ жълти уеб сайтове “ беше публикувано писание - неистина с преднамерено заглавие, в което съм наклеветена. Подминах злонамерената клюка с подигравка. Фабрикуването на „ вести “ – неистини, за жалост стана всекидневие.

Изненада ме обаче това, че новото управление на Министерство на земеделието трансформира стремително в приоритет това да прави инспекция на неразбираеми „ жълти “ вести, вместо да работи по предпочитани стратегии за българските производители. Заставам зад това – дано се направи правилна инспекция и всичко да се обясни. Но с обстоятелства! “, съобщи тя.

Ето и цялостния текст на поста и в обществената мрежа:

В навечерието на следващата предизборна акция се направи опит името ми да бъде въвлечено в институционални и партийни интриги. Като депутат в 44-ото, 45-ото, 46-ото и 47-ото Народно заседание на Република България постоянно съм работила транспарантно и отговорно, без да нарушавам публичните и държавни ползи, и високата поддръжка от вас постоянно го е доказвала. Правя тази безапелационна позиция и поради всички мои другари, които ми имат вяра и ми дават доверието си на няколко следващи изборни вота, тъй като държат на това да ги съставлявам заслужено.
По тази причина в този момент ще направя това, което съм правила постоянно – да се обърна към вас, като застана с името и лицето си и кажа искрено:

В „ жълти уеб сайтове “ беше публикувано писание - неистина с преднамерено заглавие, в което съм наклеветена. Подминах злонамерената клюка с подигравка. Фабрикуването на „ вести “ – неистини, за жалост стана всекидневие.

Изненада ме обаче това, че Министерство на земеделието трансформира стремително в приоритет това да прави инспекция на неразбираеми „ жълти “ вести, вместо да работи по предпочитани стратегии за българските производители.

Заставам зад това – дано се направи правилна инспекция и всичко да се обясни. Ще поздравявам, в случай че Министерство на здравеопазването оповести работата на „ Напоителни системи “ - клон Марица по време на постоянното държавно управление, като уточни какви са финансовите индикатори по отношение на предходните 5 години и по какъв начин са се формирали през годините те, в това число и перо „ Горива “.
Искрено се надявам инспекцията да не е манипулирана, тъй като ще влезем в един дълъг режим на проявление на съответни данни и обстоятелства, които може да не са лицеприятни за някого, а и ще отнеме време. А може би това е задачата?

Уважаеми „ доброжелатели “!

Ясно е, че офанзивата е координирана по отношение на мен, по отношение на Българската социалистическа партия и работата на министрите от Българска социалистическа партия, за дискредитирането ми като лидер на 17 МИР Пловдив област и нанасяне на имиджови вреди за Българска социалистическа партия.

Но да кажа - в никакъв случай не съм била последовател на черния PR и вие „ мои доброжелатели “ го знаете. Няма да го употребявам и в този момент, не го умея!

Изборите ще минат и други ще дойдат. И нови водачи на листи ще има. Аз персонално, на драго сърце ще предам щафетата на идващите след мен, също неопетнени хора. И подсигурявам, че ще им обясня, че в тази работа, с която се нагърбват - най-пагубни са болните персонални упоритости, арогантни комплекси и трупане на персонална облага и полза за сметка на обществото.

Призовавам в идващите месеци всички да проявим здрав разсъдък. Дестабилизацията на страната и на държавната система носи вреди за всички, за Вас също. В този миг народът ни има потребност от мъдри и виновни държавници. Ако смятате, че сте такива - не демонстрирайте противното.

В работата си народните представители и претендентите за такива би трябвало да съблюдават морални и етични правила, с което да бъдат образец и мярка за хората.

Работата на служебното държавно управление е да приготви почтен избирателен развой и да не нагнетява напрежение в обществото с офанзивите си и реваншистки дейности по отношение на партиите.

Накрая – желая да благодаря на медиите, особено на локалните – по тази причина, че през каквито и рецесии да минават обществото и страната ни, те резервираха чиста средата си на медиатор сред политиците и жителите.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР