Ще премине студен атмосферен фронт, съобщиха от Националния институт по

...
Ще премине студен атмосферен фронт, съобщиха от Националния институт по
Коментари Харесай

Времето в събота: Очакват ни температури до 27 градуса

Ще премине леден атмосферен фронт, оповестиха от Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ). Облачността ще се увеличи и вплътни и на обособени места от запад на изток ще превали слаб дъжд. Вятърът ще се ориентира от северозапад.
Минималните температури ще бъдат сред 12° и 17°, в София - към 13°. 
Днес от северозапад облачността ще се раздира и понижава, след обяд до най-вече слънчево време, най-късно над югоизточните региони. Ще духа слаб до сдържан северозападен вятър. Температурите едва ще се намалят и преобладаващите оптимални ще бъдат сред 22° и 27°, в София - към 23°.
Над Черноморието облачността ще е променлива, преди обяд най-вече значителна; след обяд от северозапад ще се раздира и понижава. Ще духа до сдържан северозападен вятър. Максимални температури: 23°-27°. Температурата на морската вода е 19°-21°. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.
Над планините облачността ще е променлива, след обяд ще се раздира и понижава. Ще духа сдържан, по билата мощен вятър от югозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде към 16°, на 2000 метра - към 10°.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР