Ще премести ли някой труповете на кози, за които граждани

...
Ще премести ли някой труповете на кози, за които граждани
Коментари Харесай

Читател пред „Петел“: Трупове на животни, изхвърлени от морето на плаж във Варна, още си стоят!

Ще реалокира ли някой труповете на кози, за които жители на Варна сигнализираха преди седмица? Въпросът май е риторичен, тъй като към този момент седмица не се откри институция, която да свърши това.

Нашият четец Ванко Илиев, който ни изпрати фотоси на изхвърлените на плажа на „ Ветеран “ мъртви кози тъкмо преди седмица, през днешния ден има нови фрагменти. Мястото е същото, телата на животните са си на същотото място, единствено дето към този момент са по-разложени и съставляват още по отвратителна панорама.

Отговорните институции явно се вършат на глухи и слепи, тъй като създателят на сигнала персонално е уведомил на спеишния телефон 112 за случая. Други очевидци споделят, че на мястото сеа пристигнали някакви хора, създали са оглед и нещата са завършили дотук.

Явно санитарните управляващи във Варна разчитат работата им да бъде свършена от гларусите и гарваните. За страдание, до момента в който това стане, на мястото ще вземат да запристигат туристи. И тогава всички ще се чудим, за какво чужденците пишат в интернет неприятни мнения за прлажовете ни.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР