Ще предоставя на партиите достатъчно време, така че да могат

...
Ще предоставя на партиите достатъчно време, така че да могат
Коментари Харесай

Румен Радев: Не подписах за Украйна в НАТО, защото това означава война между Алианса и Русия

Ще дава на партиите задоволително време, тъй че да могат да обсъдят правилата и целите и да се излъчи управническо болшинство и държавно управление.

Това съобщи президентът Румен Радев пред публицисти в Прага, предава.

" Очаквам да не не помнят, че би трябвало да слагат преди всичко ползите на българските жители. Изключително значимо е да имаме парламент, тъй като нашият български парламентарен модел на властта се основава върху Народното събрание ", разяснява той.

На въпрос на Българска национална телевизия по отношение на рецензиите на " Демократична България " по негов адрес и поръчката им, че ще внесат проекторешение за изпращане на оръжие за Украйна в Народно събрание, Румен Радев разяснява:

" Изумително е, че на фона на енергийната и икономическа рецесия в цяла Европа, " Демократична България " бърза да тласне страната ни във войната, още даже преди да е призован Народното събрание. Ако със същата пристрастеност, с която лобират за Украйна в НАТО, работеха за правосъдната промяна и за ползите на българските жители, в този момент публичната тежест на тази групировка щеше да бъде друга. "

С цялостна увереност не подписах декларацията за Украйна в НАТО, тъй като това в този момент значи войнаНАТО - Русия, съобщи той.

Радев разяснява и разисквания таван на цените на газа в Европейски Съюз.

" Таван на цените на газа е тематика, която единствено се дискутира сега. Да, има предпочитание да се оправим с ценовата рецесия, само че занапред ще се разискват и на други препоръки тези механизми. Лидерите предложиха на Европейска комисия за идващия съвет на 20 октомври комисията да предложи стъпки тъй че да бъдат овладени цените, тъй че да има промяна на европейския пазар за газ. "

Лидерите на страните от Европейски Съюз заседаваха в Прага, защото Чехия сега ръководи Европейския съвет.

Срещата им се организира ден откакто в чешката столица се събра " Европейската политическа общественост ", с цел да показва единение и съдействие във връзка с сигурността и енергетиката. В дневния ред на водачите на 27-те бяха новите наказания против Русия, ограничения за стабилизиране на енергийния бранш и стопанските системи на страните-членки. Президентът Румен Радев съставлява България.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР