“Ще подам оставката си пред Управителния съвет на Българската федерация

...
“Ще подам оставката си пред Управителния съвет на Българската федерация
Коментари Харесай

Николай Желязков след провала на Световното: Ще си подам оставката

“Ще подам оставката си пред Управителния съвет на Българската федерация по волейбол. Смятам, че по този начин е редно ”, съобщи селекционерът на волейболните национал Николай Желязков на летище “София ” при завръщането на отбора от Полша.

“Не съм мислил, какво ще върша в случай че оставката не ми бъде призната и сега не мога да мисля за това. Смятам обаче, че това би трябвало да направя ”, добави Желязков.

България записа най-слабото си показване международни шампионати в историята си. Тимът ни приключи на дъното в група С след загуби от Полша (0:3), Съединени американски щати (0:3) и Мексико (2:3) и остана на 20-о място в крайното класиране от 24 тима.

До момента най-ниското ни класиране бе 13-о място - на шампионата през 2002 година в Аржентина и 12 години по-късно - в Полша.

Междувременно стана ясно, че Георги Сеганов е останал в Полша, където подписа контракт с локалния клуб Катовице. Отборът приключи на седмо място в класирането и българинът е едно от новите му попълнения. Разпределителят игра като титуляр и в трите дуела на България. В началото на идната седмица националът ще мине наложителните медицински проби, преди да парафира контракта си. В задграничната си кариера юношата на ЦСКА е играл в Турция и Италия. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР