ще отправи оферта за нов договор към , съобщава “Тутоспорт”,

...
ще отправи оферта за нов договор към , съобщава “Тутоспорт”,
Коментари Харесай

Юве отправя последна оферта към Дибала

ще насочи оферта за нов контракт към, оповестява “Тутоспорт”, само че добавя, че тя ще бъде последна и няма късмет да бъде усъвършенствана, добавя изданието. Това значи, че аржентинецът ще би трябвало или да одобри предлагането, или да го откаже и да напусне “старата госпожа” през идващото лято.

Сегашният договор на Дибала е на стойност 7 милиона евро и изтича през лятото на 2022-а година, а той към този момент отхвърли предложение на стойност 10 милиона евро на сезон през миналото лято.

Новата оферта на Юве ще съдържа усъвършенстване от два милиона евро в бонуси, което ще го направи втория най-добре заплатен състезател в отбора, дружно с, и незабавно след.

Спортният шеф на Ювентус Фабио Паратичи ще има среща с сътрудника на играча напълно скоро, с цел да обсъдят договорката. Дибала неколкократно се вричаше във честност на отбора от и изцяло отхвърляше опцията да напусне даже и когато бе нежелателен през по-миналото лято. Той дойде в “старата госпожа” през 2015-а от в договорка на стойност 40 милиона евро.
Серия А 15 кръг, неделя 3 януари  Ювентус 21:45предстои  Удинезе

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР