Ще определя работата на 48-ия парламент с една проста фраза:

...
Ще определя работата на 48-ия парламент с една проста фраза:
Коментари Харесай

Даниел Лорер: Работата на 48-ия парламент мога да я определя с фразата Може, когато иска

" Ще дефинира работата на 48-ия парламент с една елементарна фраза: " Може, когато желае ". Това съобщи в предаването " Още от деня " по Българска национална телевизия депутатът от " Продължаваме промяната " Даниел Лорер.

" От нашата партия несъмнено виждаме, че успяхме да накараме 48-ия парламент да докара до някакви положителни решения освен за нашите гласоподаватели, а за всички хора в България. Ето няколко образеца - пари за лечебни заведения и за заплати на лекарите в общинските лечебни заведения. Досега те бяха на минимална работна заплата. И се чудим за какво лекарите ни напущат. Сега към този момент тази заплата ще бъде 2100 лв.. Също по този начин безвъзмездни учебници до 12-и клас. Един общ брой от учебници е 500 лв.. Тези лекари с минималната заплата по какъв начин да си го разрешат. По същия метод е и минималната работна заплата. Гласувахме тя според европейски наставления да стане на половина от междинната. Не успяхме да увлечем с това и служебното държавно управление, тъй като тези промени хората ще ги усетят едвам когато страната има бюджет ", счита той. 

" Излъчването на постоянен кабинет значи да има устойчиво болшинство. Когато беше ред на първата политическа мощ тя не съумя да се оправи както направихме ние в предишния парламент. Хората желаят решения на техните проблеми. Затова вършим обединяването сред " Продължаваме промяната " и " Демократична България ". Вярваме, че това е пътят да бъдем първа политическа мощ и да използван решенията на тези проблеми като приоритет на идващия парламент. Няма да спрем единствено с обединяването на Политическа партия и Демократична България. Смятаме да притеглим и други обединения, които желаят градовете ни да бъдат европейски, приходите да са обективни, да се грижим за околната среда ", добави Лорер.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР