Ще обмисляме всякакви мерки, но в крайна сметка е въпрос

...
Ще обмисляме всякакви мерки, но в крайна сметка е въпрос
Коментари Харесай

Христо Иванов: Пълен разгул на безотговорността и популизма

Ще обмисляме всевъзможни ограничения, само че в последна сметка е въпрос на решение по съвест на всеки депутат дали ще хвърлим дефинитивно страната в политическа рецесия и в сериозен риск от четвърти избори в границите на 13 месеца, които явно няма по какъв начин да доведат до нищо по-добро от това, което имаме ", сподели през днешния ден пред публицисти депутатът от " Демократична България " Христо Иванов. Според него сходно държание на фона на войната в Украйна и рецесиите в страната е безконтролно.

Иванов не изключва опцията актуализацията на бюджета да не бъде призната. " Всичко е допустимо сега. Виждаме един безспорен разгул на безотговорността и популизма. Интересите на страната и на хората, които се нуждаят от подкрепяне от страната, ползите на бизнеса - всичко това е хвърлено през прозореца ", добави той.

За Христо Иванов цялата режисура към Северна Македония, която " ИТН " са организирали, е изцяло измислена. " Има явен парламентарен текст, който споделя, че външната политика на България се води от Министерския съвет, а Министерският съвет се управлява от премиера, нали разбираме това нещо? " Иванов счита, че в случай че е имало двойна политика, това значи, че министър Генчовска би трябвало да си подаде оставката, тъй като е имала друга политика от тази на премиера.
ТЕМА преди 17 минути 316 преди 34 минути 332 преди 56 минути 668
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР