Ще обжалваме решението на съда, с което отказва да регистрира

...
Ще обжалваме решението на съда, с което отказва да регистрира
Коментари Харесай

Слави и хората му ще обжалват отказа за регистрация

Ще апелираме решението на съда, с което отхвърля да записва партия “Няма такава страна ”. Ако втората инстанция удостовери решението, ще записваме нова партия. Това обявиха сценаристите на “Шоуто на Слави ” Тошко Йорданов и Филип Станев пред Нова телевизия.

Според Йорданов няма законово съображение за отвод партията на шоумена Слави Трифонов “Няма такава страна ” да бъде записана. “В знаците на най-малко 9 партии участват цветовете бяло, зелено и алено ”, добави Станев.

Йорданов бе безапелационен, че на този стадий логото на партията, което е отворена длан с цветовете на трибагреника, няма да се сменя.

Също пред Нова телевизия някогашният длъжностен министър председател проф. Огнян Герджиков още веднъж изрази  мнение, че партията може да не бъде записана от съда. “Продължавам да считам, че най-малкото е противоречиво. Смущава ме и наименованието на партията. “Няма такава страна ” не е морално. Аз персонално имам терзания да има партия с такова име ”, сподели проф. Герджиков.

Според него евентуално ще се наложи Трифонов да смени името, логото и признака на партията и тогава ще получи регистрация.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР