Ще науча български до януари. Това гласи първото обещание, дадено

...
Ще науча български до януари. Това гласи първото обещание, дадено
Коментари Харесай

Нестор Ел Маестро: Ще науча български до януари

Ще науча български до януари. Това гласи първото заричане, обещано от новия треньор на ЦСКА - Нестор Ел Маестро. Сръбският експерт бе показан на конференция на стадион " Българска войска ".

" Идвам във популярен клуб, който е прочут в целия свят. В последните дни събитията се развиха много бързо. Целта е да създадем добър тим, който да играе печеливш футбол. Трябва да реализираме повече победи от останалите тимове. Моят брат ще ми бъде асистент. В течение на подготовката ще преценяме дали още хора ще влязат в моя щаб. Ще има още попълнения, само че няма да бързаме със селекцията ", изясни 35-годишният ментор.
ЦСКА показа новия треньор (ВИДЕО) Гледайте формалната конференция на "червените "
" Имах няколко срещи с Гриша Ганчев и неговия наследник. Впечатлението ми от притежателя е, че той е идеалист. Назначението ми е риск за мен и клуба, само че ще забележим по какъв начин ще се развият нещата. Ще се опитам да науча български, не мисля, че ще е мъчно за мен. До януари мисля, че ще мога да го приказвам. "

" Лудогорец " е първенец седем пъти подред, което не е инцидентно. Ще ни бъде мъчно да се борим, само че ще създадем всичко по силите си. Важно е Фернандо Каранга да остане. Не единствено той - има 3-4 основни играчи ", акцентира Ел Маестро.
ЦСКА притегли мечтан от " Левски " вратар "Червените " показаха две нови попълнения
През предишния сезон той завоюва купата в Словакия със " Спартак " Търнава. В последните дни локални медии оповестиха за скандал с манипулирани резултати с присъединяване на отбора. " Това е все едно в България да победи " Верея ". Що се отнася до спекулациите - всички сте приключили университет, следвали сте публицистика. Моля да не употребявате автоматизирани стратегии за превод, а да вършиме по-задълбочени следствия ", прикани Ел Маестро.

/p>
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР