Ще направя всичко, за да сбъдна мечтата на Алексей Навални

...
Ще направя всичко, за да сбъдна мечтата на Алексей Навални
Коментари Харесай

Юлия Навална пред евродепутатите: Путин е кърваво чудовище. Способен е на всичко, с него не може да се преговаря

Ще направя всичко, с цел да сбъдна фантазията на Алексей Навални за Русия на бъдещето, съобщи през днешния ден неговата брачна половинка Юлия пред евродепутатите в Страсбург. Навална бе посрещната в залата на крайници, а речта й неведнъж бе прекъсвана от овации.

Тя прикани Европейски Съюз да работи с десетките милиони руснаци, които са против войната в Украйна и съветския президент Владимир Путин. Ако желаете да успехите Путин, би трябвало да бъдете изобретателни, да не бъдете скучни. Путин няма да се засегне от резолюции и наказания, настоя Навална. По нейните думи са нужни не дипломатически ноти, а следствия за парите на мафията. В негово лице нямате работа с политик, а с „ кърваво страшилище “, с началник на проведена незаконна група от отровители и убийци, и пазители на мафиотските пари, заключи Навална.

Путин е кадърен на всичко и с него не може да се договаря. Според мнозина Путин е несломим, само че той би трябвало да дава отговор за това, което направи с моята страна и мирните й съседи, както и за всичко, което стори на Алексей, добави тя.

Още не съм сигурна дали погребението на Алексей ще бъде спокойно, или полицията ще задържи тези, пристигнали да се сбогуват с моя брачен партньор. След гибелта му се изгавриха с тялото му и с майка му. Путин умъртви моя брачен партньор, по негова заповед Алексей беше малтретиран три години, уточни Навална.

Светът оказва помощ на Украйна към този момент две години, само че изтощението, кръвопролитията и разочарованията са огромни, а Путин е още тук. Мерките против него до момента не оказват помощ. Всички привикнаха с войната. Хората мислят, че най-после ще би трябвало да се стигне до съглашение с Путин, уточни Навална и изрази религия, че очакванията на Алексей Навални за демократична Русия ще се осъществен.

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР