Ще имам различни заместник-кметове от тези на Фандъкова, коментира пред

...
Ще имам различни заместник-кметове от тези на Фандъкова, коментира пред
Коментари Харесай

Хекимян: Ще имам различни заместник-кметове от тези на Фандъкова

Ще имам разнообразни заместник-кметове от тези на Фандъкова, разяснява пред Нова тв претендентът на ГЕРБ-СДС за кмет на София Антон Хекимян. Той добави, че е поел ангажимент за 37 нови детски градини, които да бъдат отворени за по-малко от 3 години.

" Аз ще бъда лицето на жителите. Отварянето на партията към жителите е явен знак, че е време за смяна ", счита Хекимян.

Той е безапелационен, че би трябвало да има инспекция на свършеното в Столичната община.

" Така ще знам от каква база ще потегли аз. Това е извънредно значимо, с цел да е ясно след още четири години какво тъкмо е свършено и спазени ли са всичките стандарти. Не съм оповестил кой ще бъде моят тим, само че общинските съветници сигурно са хора с опит. Има доста нови хора в моите листи, спрямо тези на Фандъкова. Кусурите могат да бъдат избегнати, когато се вкарат правила за всяко нещо - от тротоарната плочка до издигнатия мост ", разяснява Хекимян. Относно явлението " ремонт на ремонта " той посочи, че до момента се е работило по стандарти, в които има пропуски.

" Важно е човек да е самодеен в спазването на обещанията, които е поел. Беше значимо и бюджетът да бъде признат, с цел да може да се разпределят средствата, тъкмо когато са нужни. Нови трамвайни линии би трябвало да минат през огромните булеварди, с цел да може да бъде омекотен трафикът ", означи още Хекимян.


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР