Ще има все по-голям натиск за отделянето на България от

...
Ще има все по-голям натиск за отделянето на България от
Коментари Харесай

Илхан Кючюк: Ще има все по-голям натиск за отделяне на България от Румъния по пътя към Шенген

" Ще има все по-голям напън за отделянето на България от Румъния. И това ще се случи евентуално през март. Европейският парламент ще би трябвало да се изкаже и ние още веднъж се трансформираме в последни на амбразурата като евродепутати. Абсолютно по същия метод се разигра мобилният пакет. Трябва да има някакви уроци, които са научени. "

Това сподели за БНР българският евродепутат Илхан Кючюк.

" Ще има доста мощен опит за разделянето на България от Румъния. Към сегашния миг има консолидирана позиция, че и двете страни би трябвало да бъдат в Шенген, само че аз не съм сигурен, в случай че Съветът пристигна с предлагането за обособяване, по какъв начин ще гласоподава Европарламентът. А и не съм сигурен накъде ще върви целият развой по присъединението към Шенген, в случай че виждаме от ден на ден националистически държавни управления ", добави Кючюк.

" Накъде вървим оттук насетне? Отиваме към пропастта - и за Шенген, и за еврозоната. С всички тези промени, които би трябвало да бъдат направени, с цел да си вземем парите по Плана за възобновяване и резистентност ", сподели в умозаключение евродепутатът.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР