Ще има ревизия и пълно осветяване за златния гьол“ и

...
Ще има ревизия и пълно осветяване за златния гьол“ и
Коментари Харесай

Манолова: Новата Комисия по ревизия ще започне със златния гьол и паркинга на Капитан Андреево |

Ще има проверка и цялостно осветление за „ златния мочур “ и паркинга на Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Капитан Андреево “. Това ще е първата тематика, с която ще се заеме Комисията по проверката в 46-ото Народно заседание. През последните години българската страна е абдикирала от функционалностите си и е отстъпила българска територия на външна граница на Европейския съюз на частни компании.

Тя беше посетител в утринния блок на Нова телевизия, който излъчва срещи с политически водачи преди предварителния парламентарен избор на 11 юли.

" Собствениците на „ гьола “ за стерилизация, притежателят на лабораторията за качеството на питателните артикули и притежателят на единствения паркинг за тежкотоварни коли са свързани лица, сътрудници на предходната власт. Това е скица, която налива милиони левове в частни компании. Собствениците на тези обекти, са свързани с лица от подземния свят, които помагаха на изборите в София и завоюваха успеха на Фандъкова ", добави тя.

От „ Изправи се! Мутри вън! “ сме подготвени да подкрепим държавно управление с пет целта - повишение на приходите и минимална заплата 1250 лева, преизчисляване на пенсиите и минимална пенсия 550 лева, директна финансова поддръжка за бизнеса, правосъдна промяна и продължение на проверката. Кабинет, който ще извърши тези цели, ще има нашата поддръжка. С кой министър председател ще се случи това ще бъде решено след влизането в Народното събрание на „ ИТН “, Демократична България и „ Изправи се! Мутри вън! “ и събирането на болшинство на почтените, съобщи Манолова.

Задачата на обединенията на митинга е да си повишим резултата и да създадем болшинство с над 121 народни представители. България има потребност от държавно управление, което ще преодолее застоя след 12-годишното ръководство на Бойко Борисов. Дошло е време не да се поддържат хора, а да се поддържат политики за хората. Освен изгонването на мутрите хората чакат идната крачка – да има държавно управление, което да се заеме с решаването на техните проблеми, добави тя.

От „ Изправи се! Мутри вън! “ сме подготвени да поемем отговорност и да участваме в ръководство, което да направи смяната. Готови сме да подкрепим честно държавно управление с специалисти. Ще преосновем част от институциите, тъй като са абдикирали от това, за което са основани. Има органи, които би трябвало да се заемат с функционалностите си, а не да пазят властта и мощните на деня. Службите не би трябвало да са бухалка в нечии ръце. В Комисията по проверката доказахме, че Регионална инспекция за опазване на околната среда и Агенцията по храните са се трансформирали в бухалка на Борисов за рекет на хора и бизнес, сподели още Манолова.

Машините трябваше да бъдат въведени преди години, само че бяха бойкотирани всякога от партията на Борисов. След като се вкараха напълно, започнаха още веднъж операции и внушения, че изборите с машини няма да са почтени. Няма потребност да се броят отрязъците от машините, безапелационна бе тя.

На въпрос за грешката, която не може да си елементарни, водачът на " Изправи се! Мутри вън! " показа, че това са думи, казани точно в студиото на Нова телевизия през 2013 година Въпросната имитация беше: " Ако това ще ви успокои, приемете, че аз съм предложила Делян Пеевски и се успокойте. Ако това ще внесе успокоение във вашите неспокойни журналистически души, аз съм индивидът ".

" Когато споделих онази нелепост, че съм предложила Пеевски. Беше опит за подигравка, само че 8 година по-късно не преставам да се изяснявам за това. Не мога да обясня за какво съм показала такова неуместно възприятие за комизъм. Тежка неточност ", заключи тя.

И уточни, че и тогава е било ясно, че предлагането е на водачите на двете парламентарни групи - Станишев и Местан, само че те се криели и не поискали да поемат отговорност.

В отговор на въпрос за закона " Магнитски " Манолова отхвърли тя да е политикът, чието име не бе оповестено. Според нея на описанието, че става дума за партиен водач, който е заемал висша държавна служба, дават отговор двама души - Бойко Борисов и Красимир Каракачанов. Лидерът на " Изправи се! Мутри вън! " разгласи, че кръгът се стеснява до един човек - който е назначил шефа на Държавната комисия по хазарта, чии финансов министър не е събрал 700 млн. лева от хазарт, кой е рекетирал самия Божков.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР