Ще има пълна листа на общински съветници и кметове за

...
Ще има пълна листа на общински съветници и кметове за
Коментари Харесай

Вили Лилков вече е кандидат на коалиция от партии и граждани „Синя София“ 

Ще има цялостна листа на общински съветници и кметове за всички региони в столицата
Управленската стратегия ще бъде показана при започване на септември

София би трябвало да излезе към този момент от   20 век

Гражданската самодейност, която издигна Вили Лилков за кмет на София на 15 юли, от през вчерашния ден става дясна политическа опция " Синя София ". Това заяви на конференция в Българска телеграфна агенция проф. Лилков в компанията на водача на КОД Петър Москов, Мартин Табаков, Любо Канов, Ирена Тодорова, Иван Сотиров, Росен Елезов, Иван Стамболов – Сула. Логото на обединението е „ Вили Лилков за кмет “.

„ Влизаме в диалози с десни политически партии, с жителите за основаване на коалиция „ Синя София “, с която ще се записваме на идните избори. Ще представим цялостна листа на общински съветници и кандидатури за кмет в 24-те региона на София и в обитаемоте места към столицата “, съобщи кандидат-кметът Вили Лилков. Той разясни, че досега зад кандидатурата му са застанали КОД, БЗНС-София, „ Движение за демократично деяние “, Национална движение „Симеон Втори", Съюзът на репресираните и Българският либерален конгрес. Това ще бъде необятна коалиция с поддръжката на партии и жители, заключи проф. Лилков.

В началото на септември „ Синя София “ ще показа програмата си за ръководство на столицата. Управленската визия на Лилков, въз основа на която ще бъде създадена тя, планува: София – град, който да подсигурява сигурност и високо качество на живот; съвременен и многофункционален, прелъстителен за инвестиции; град на естествената хубост, на културното разнообразие, освободен от комунистическата символика „ Време е за смяна, която да трансформира София от град с национално значение в град с европейско значение “ сподели Вили Лилков и повтори, че София би трябвало да излезе към този момент от 20 век.

ГЕРБ са длъжни да се явят със личен претендент, с цел да пази това, което са създали 18 години в столицата, отговори Лилков на въпрос дали би приел възможна поддръжка от партията на Борисов. Но посочи, че не би отказал поддръжка от обособени симпатизанти. Той прикани и последователи на Съюз на демократичните сили и ДСБ да поддържат „ Синя София “. Форматът е отворен, акцентира претендентът за столичен градоначалник.
Петър Москов, водач на КОД: Издигането на Васил Терзиев е арогантна проява
„ Синя София “ е политическата войска, ще води борба на честта 

„ Синя София “ е политическата войска, която ще се опълчи на арогантната проява на Държавна сигурност и наследниците на комунистическата номенклатура да се върнат в политическата власт посредством Васил Терзиев, откакто през прехода унищожиха българската стопанска система, задушиха всяка свободна самодейност и по престъпен метод овладяха целия държавен запас.Тези хора ни оповестяват, че бъдещето се реализира посредством хора, които са от предишното, от Държавна сигурност.   

„ Синя София “ е опция по едно и също време на кандидатурата на Държавна сигурност, издигната от ПП- Демократична България и на кандидатурата на ГЕРБ, които бягат като демон от тамян от опцията да се оформи в дясно от тях мощна дясна опция.

Така че има два модела повече или по-малко свързани с предишното. „ Синя София “ е борба на достойнството и борба за достойнството. Битка за това София да не бъде жертва на олигархични стопански схеми и на хунвейбински радикални групи, които желаят да създадат нашия живот сложен. И по тази причина споделяме, че софиянци имат към този момент лична синя опция.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР