Ще има четирима вицепремиери, очакваме и две нови министерства. Гледаме

...
Ще има четирима вицепремиери, очакваме и две нови министерства. Гледаме
Коментари Харесай

Кирил Петков анонсира две нови министерства

Ще има четирима вицепремиери, чакаме и две нови министерства. Гледаме по какъв начин да разпределим нещата най-функционално. Най-важното е да имаме една оптимално работеща конструкция на Министерски съвет. Това съобщи съоснователят на " " след срещата на групировката с президента Румен Радев в границите на консултациите с държавия глава за сформиране на държавно управление, съобщи кореспондент на

Той съобщи, че до 24 часа ще стане ясно коя партия какъв брой министерски кресла ще има.

Той обясни пред медиите, че с съдружните сътрудници нямат червени линии, а разнообразни гледни точки, които се надяват да изгладят в околните дни.

Работим доста интензивно. Много е хубаво, когато има смисъл в тези съглашения, има доста политики. Махнали сме тази условност на срещите, така ка ние непрестанно си приказваме и сме подготвени да отидем при всеки един от сътрудниците ни за полемика. Снощи изпратихме съдружното съглашение на нашите сътрудници, в което направихме оферти за разпределението на министерствата. Надяваме се да чуем отговор от тях дали имат същите визии като нас. Това, което реализираме до този миг, е да имаме доста добра връзка и добра дисциплинираност, изясни Петков.

По думите му Министерството на стопанската система ще бъде разграничено на две и по този начин ще има Министерство на нововъведенията и растежа и Министерство на държавните предприятия. По този метод Петков уточни, че се цели постигането на по-голяма успеваемост.

На въпрос по кое време ще бъде подписано съдружното съглашение отвърна, че това зависи от съдружните сътрудници.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР