Ще бъде изключително трудно за Доналд Тръмп да докаже изборна

...
Ще бъде изключително трудно за Доналд Тръмп да докаже изборна
Коментари Харесай

Руски политолог: Тръмп едва ли ще обърне резултата от изборите в съда

Ще бъде извънредно мъчно за Доналд Тръмп да потвърди изборна машинация. Това съобщи Андрей Коробков, професор по политически науки в университета в Тенеси, съобщи БГНЕС.
Опитите на Тръмп да оспори резултатите от преброяването на гласовете в съда евентуално ще бъдат несполучливи, защото ще бъде извънредно мъчно за него да потвърди предумишленост и машинация, счита професор Коробков.
 Американци стачкуваха против резултатите от изборите, други честваха Американци стачкуваха против резултатите от изборите, други честваха
Настоящият президент на Америка Доналд Тръмп получи вест за прогнозната победа на Байдън в голф клуб във Вирджиния. Републиканецът не...
" Мисля, че за Тръмп всичко е завършило ", означи специалистът, разяснявайки резултатите от президентските избори в Съединени американски щати.
Както означи професорът, Тръмп и неговите юристи най-вероятно могат да се опитат да привлекат публичното внимание върху обстоятелството, че е имало " мъртви души ", т.е. бюлетини са били изпратени от името на хора, които към този момент са умряли, които от дълго време са напуснали страната или просто не са дали своят вот. Ако е допустимо да се съберат доказателства, че това е достигнало мащаб, който може да промени резултатите от гласуването значимо, може да се стигне до някакви правосъдни решения, счита политологът.
На извършените избори доста американци гласоподаваха по пощата. Както съобщи специалистът, при този способ " процедурата за инспекция на самоличността на гласоподавателя е доста по-формална, в сравнение с когато човек пристигна в изборната секция. Но ще бъде доста мъчно да се потвърди, че е имало всеобщи нарушавания при преброяването на тези гласове и че това е целенасочена политика. И в това е проблематичният темперамент на позицията на Тръмп ", сподели Коробков.
" За да може съдът да вземе решение, той би трябвало да получи освен причини, само че и обстоятелства, потвърждаващи, че измамата на изборите е достигнала до подобен мащаб, че може да промени резултата им ", добави специалистът.
 В речта си Байдън прикани към помиряване след ожесточената президентска конкуренция В речта си Байдън прикани към помиряване след ожесточената президентска конкуренция
Демократичният претендент за президент Джоузеф Байдън, който завоюва изборите, съгласно всеобщите медии, произнесе тирада в Делауеър, в която п...
За втори следващ ден поддръжници на Доналд Тръмп се събраха пред историческата постройка на Капитолия в Атланта в щат Джорджия в символ на митинг против резултата от изборите в Съединени американски щати. Те не одобряват, че Джо Байдън е победил Доналд Тръмп и имат вяра на голословните към този момент изказвания, прокарани от президента, че резултатите са фалшифицирани. В Джорджия ще бъде осъществено наново броене на гласовете, само че това надали ще промени резултатите от изборите.
Въоръжени служители на реда охраняваха Капитолия по време на митингите.
През уикенда имаше и контрапротести на последователи на придвижването " Black Lives Matter " от другата страна на улицата, които скандираха против подкрепящите Тръмп " Уволнени сте ".
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР