Ще бъдат внесени предложения за актуализация на бюджета на Българската

...
Ще бъдат внесени предложения за актуализация на бюджета на Българската
Коментари Харесай

Димитър Стоянов: Днес внасяме предложения за актуализация на бюджета на армията

Ще бъдат импортирани оферти за актуализация на бюджета на Българската войска, заяви служебният министър на защитата Димитър Стоянов пред публицисти на влизане в Народното събрание.

Програмата за вложения и рационализация на армията ще бъде импортирана още през днешния ден. Надявам се предложенията да бъдат прегледани допустимо най-бързо, сподели министърът.

По думите му нужните суми няма да натоварят бюджета на страната. Димитър Стоянов добави, че не се тормози от проверка на Министерството на защитата, в случай че вероятно бъдещо постоянно държавно управление реши да ревизира работата му.

На влизане в Народното събрание служебният министър председател Гълъб Донев съобщи, че подготвят план на бюджет, който да могат народните представители да прегледат, да обсъдят и да одобряват.

Донев прикани народните представители да дефинират ясно и тъкмо своите политики, които да са в полза на жителите. Според него те би трябвало да проявят натурализъм и здрав разсъдък, тъй че българските жители да бъдат уверени и спокойни от новото ръководство на страната. Най-важният въпрос в този момент е да се сформира съдружно болшинство и да се избере постоянно държавно управление, сподели още Донев.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР