Ще бъдат експулсирани български дипломати от Русия, ще бъде закрито

...
Ще бъдат експулсирани български дипломати от Русия, ще бъде закрито
Коментари Харесай

Поптодорова: Ще бъдат експулсирани български дипломати от Русия


" Ще бъдат експулсирани български дипломати от Русия, ще бъде закрито най-малко едно наше консулство. Русия постоянно счита, че е застрашена и е в " Студена война ". Това държание на Русия няма да се промени ". Това сподели в „ Твоят ден ” по NOVA NEWS Елена Поптодорова, вицепрезидент на Атлантическия клуб и бивш дипломат на България в Съединени американски щати.

Според нея имената на упрекнатите в шпионство за Русия би трябвало да бъдат обявени, само че всички се пазят от това. " Радев дължи КСНС поради подписването на стратегическия документ на срещата на НАТО в Мадрид. Той се равнява на основополагащия документ на Алианса, образуват се заканите и рисковете ", сподели тя.  

От своя страна журналистът Огнян Дъскарев забавно е по какъв начин ще отговори Русия и дали няма да бъде закрито посолството. " Ултиматумът на Митрофанова е нещо нечувано. Затварянето няма да има доста огромно отражение, тъй като така и така връзките са неприятни. Все отново обаче има доста българи там и руснаци тук. Няма нищо чудно 70 души да са съветски шпиони ", уточни той. И добави, че би трябвало да бъдат обявени имената на българите, за които се твърди, че са пропагандирали за Русия. 

" Не съм сигурен дали Китай не е такава огромна опасност като Русия, най-малко за Америка ", разгласи Дъскарев.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР