Щатският технологичен гигант Intel обяви, че е влязъл в партньорство

...
Щатският технологичен гигант Intel обяви, че е влязъл в партньорство
Коментари Харесай

Intel ще направи мачовете на три клуба от Англия още по-вълнуващи

Щатският софтуерен колос Intel разгласи, че е влезнал в партньорство с британските футболни клубове Арсенал, Ливърпул и Манчестър Сити, като задачата е дружно да дават нов метод, по който се гледа най-популярният спорт в света.

В свое изказване от компанията обявиха, че технолигиите на компанията ще бъдат употребявани на терените на клубовете, с цел да " обезпечат потапящо преживяване " чрез системата Intel True View.

Един от клубовете, участващ в партньорството - Ливърпул, разгласи, че напредналите компютърни технологии, дружно с " десетките 5K камери с ултра висока разграничителна дарба ", ситуирани на стадион Анфийлд, ще разрешат на хората, гледащи мачовете от у дома, да се насладят на клипове от всеки ъгъл.

Феновете даже ще могат да виждат основни моменти от мачовете през очите на играчите, прибавят от клуба.

Технологията се базира на волуметричното видеозаснемане, съгласно Intel, и се употребява за снимане на триизмерни пространства. Чрез този способ мачът се записва с 38 5K камери с ултрависока разграничителна дарба.

Това включва височината, широчината и дълбочината на данните, които се употребяват за основаването на воксели (пиксели в 3D пространството).

След като наличието е снимано, данните се обработват, като се употребява програмен продукт за пресъздаването на гледната точка на " изцяло волуметричен 3D човек или предмет. "

Според главнияттърговски шеф на Ливърпул Били Хогън, новата технология разрешава на почитателите " да се потопят още повече в играта. " /profit.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР