Щатската полиция във Върмонт разследва, след като жена беше открита

...
Щатската полиция във Върмонт разследва, след като жена беше открита
Коментари Харесай

Полицията във Върмонт издирва въоръжен и опасен заподозрян, след като жена беше открита мъртва на популярна пътека

Щатската полиция във Върмонт проверява, откакто жена беше открита мъртва на известна пътека в Касълтън.

Щатската полиция на Върмонт назова гибелта " подозрителна " в известие за вести и сподели, че са получили позвъняване за умряла жена на железопътната пътека Делауеър и Хъдсън в четвъртък следобяд. Полицията пристигнала към 16:30 часа, където разкрила гибелта на неидентифицираната жена. Причината за гибелта й ще бъде открита след аутопсия, оповестиха от полицията.

Свидетел сподели, че са чули изстрели и са видели „ вероятен обвинен “ да върви на север по пътеката, сподели полицията.

Заподозреният не е разпознат, само че би трябвало да се смята за " въоръжен и рисков ", сподели щатската полиция на Върмонт. Свидетелят разказва обвинения като бял мъж, към 5'10 инча, с къса тъмна коса, който последно е бил забелязан да носи мрачно сива тениска и да носи черна раница. 

Партньорът на CBS WCAX заяви, че наоколо Държавният университет на Върмонт е затворен в петък заради несъразмерна нерешителност. Колежът заяви на уеб страницата си, че е издадена заповед за заслон на място за студенти в кампуса. 

Железопътната пътека Делауеър и Хъдсън, препратена като просто железопътната пътека от полицията, е дълъг 19,8 благи сектор от някогашна железопътна линия. Има два сектора от пътеката във Върмонт, разграничени от сегмент от пътека в щата Ню Йорк. Пътеката е отворена за пешеходци, велосипедисти и ездачи.

Инцидентът идва към два месеца откакто друга жена беше открита мъртва на известна туристическа пътека в Мериленд. Няма задържани по този случай и има премия от 30 000 $.

Източник: cbsnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР