Щатът Флорида обяви, че ще проведе среща на Борда на

...
Щатът Флорида обяви, че ще проведе среща на Борда на
Коментари Харесай

Щатът Флорида ще обсъди бъдещето на леката атлетика, присъединяването към ACC на заседание на борда, казва източник на AP

Щатът Флорида разгласи, че ще организира среща на Борда на попечителите в петък и човек, осведомен със обстановката, сподели на Асошиейтед прес, ще бъде разисквано бъдещето на атлетичния отдел и неговата принадлежност към Конференцията на Атлантическото крайбрежие.

Човекът приказва при изискване за анонимност, защото учебното заведение към момента не е разгласило дневен ред за срещата.

Ръководителите на щата Флорида дадоха да се разбере, че са недоволни от настоящата обстановка на учебното заведение в Конференцията на Атлантическото крайбрежие, където разпределението на приходите изостава в Югоизточната конференция и Голямата десетка. Тази разлика евентуално ще нарасне доста в близко бъдеще, защото новите покупко-продажби за медийни права започват за SEC и Big Ten, до момента в който ACC е заключена в договорка с ESPN, която към момента има повече от десетилетие.

По-рано този месец щатът Флорида завоюва мача за футболната купа на ACC, само че стана първият първенец на конференцията Power Five, който приключи с непобеден връх и в...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР