Щастливите връзки се състоят от сто малки неща. Едно от

...
Щастливите връзки се състоят от сто малки неща. Едно от
Коментари Харесай

6 токсични типа хора, които трябва да избягвате на всяка цена

Щастливите връзки се състоят от 100 дребни неща. Едно от тях е верността. Всички биха се съгласили, че е значимо да се доверите на колегата си. Някои хора обаче просто не могат да живеят, без да изневерят на сътрудниците си. За тях това е единствено въпрос на време. Решихме да ви покажем другите видове хора, с които не би трябвало да създавате сериозна връзка. Само ще си губите времето.

6. Нарцисист

Нарцисистът в никакъв случай не е добре единствено с любовта на един човек. Този човек желае възхищението на всички. Така се утвърждават. Нарцисистите непрекъснато търсят идеалния сътрудник. Те откровено мислят, че актуалната им връзка не е задоволително съвършена, с цел да продължи. И упрекват всички, с изключение на себе си.

5. Прекален романтик

Процесът на съблазняване и основаване на нова връзка е доста значим за сантиментален човек. Такива хора обичат нови усещания и не понасят рутина – просто им става скучно. За да избегне това, прекомерно сантименталният човек намира някакво ново средство за развлечение, с цел да му донесе благополучие. Те ненавиждат всевъзможни граници или ограничавания и ценят свободата най-много.

4. Нямащ самочувствие

На всички ни липсва самочувствие в една или друга област. Ако човек обаче не знае по какъв начин да живее личния си живот и непрекъснато се нуждае от непознатото утвърждение, това е рисков знак. Когато такива хора видят и най-малкия намек за отчуждение, те незабавно стартират да търсят нова връзка, където всичко ще бъде друго. Всички тези неща служат единствено за самоутвърждаване на тези хора.

3. Твърде себелюбив

Егоистите са потънали в мисли си за себе си и не одобряват обстоятелството, че най-близките им също могат да страдат. Обаче схващат, че те може да са повода за това страдалчество. Егоистите имат вяра, че моралните правила просто не са за тях. Те постоянно си простят нещата, които не могат да понасят в другите.

2. Страдащ

Такъв вид човек постоянно играе ролята на мъченика. Всяко малко нещо може да ги натъжи. Тези хора постоянно търсят някой, който може да ги утеши. Когато сътрудниците им не могат да им дадат това, което желаят, страдащите потеглят да търсят някой нов.

1. Критик

Това е единствено още един вид човек, който не е задоволително самонадеян. Тези, които обичат да подлагат на критика другите за всяко малко нещо и да дават препоръки (често непоискани), просто го употребяват като средство за самоутвърждаване. Излишно е да споделяме, че те не се опасяват да навредят на никого към себе си и не са в положение да изградят здравословна връзка.

Източник: aia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР