Щастлива съм, че Националното радио именно мен покани да бъда

...
Щастлива съм, че Националното радио именно мен покани да бъда
Коментари Харесай

Хилда Казасян: Голям късмет е да бъдеш на сцената с приятелите си

Щастлива съм, че Националното радио точно мен предложения да бъда солист на концерта за откриването на сезона на Биг бенда на БНР на 4 октомври в Зала " България ", споделя Хилда Казасян и добавя:

За мен е чест, тъй като съм отраснала на неговите подготовки. Татко (Вили Казасян) дълги години беше негов диригент. Сега диригент е един пианист, който освен обичам, точната дума е боготворя Антони Дончев. Щастлива и разчувствана съм, че на този концерт на сцената ще бъда освен с този мой идол - Антони Дончев, само че и с още един идол - Христо Йоцов, който е създател на аранжиментите на джазовите стандарти, които ще осъществим, както и на няколко авторски пиеси и песни. Много е прелестно да бъдеш на сцената с хора, които обичаш. Чувстваш се сигурен, съхранен.  

За Хилда Казасян идният сезон е цялостен с провокации. Споделя че с чисто нова стратегия, отдадена на 100-годишнината от рождението на Ела Фицджералд, дружно с триото на Живко Петров - JP3, ще открият през ноември Джаз фестивала в Пловдив. Нарекла я е: " За Ела! " С тази стратегия плануват през май 2018 да обиколят по-големите градове и концертни зали, с цел да зарадват многочислените си фенове. Преди това обаче - на 8 декември ще направи следващият концерт с музиката на Вили Казасян, този път в Плевен с Плевенския симфоничен оркестър. 
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР