Щастието не е цел, а страничен продукт. Анализирайки миналото, ти

...
Щастието не е цел, а страничен продукт. Анализирайки миналото, ти
Коментари Харесай

Парапсихологът Сергей Лазарев: Всяка болест е помощ и пречистване на душата

 Щастието не е цел, а непряк артикул.

Анализирайки предишното, ти се разграничаваш от казуса, виждаш го все едно от горната страна. Да разберете казуса значи да се абстрахирате от обстановката. Лесно е да се отървете от предишното, по-трудно е от сегашното.

Много е мъчно да се разграничим от бъдещето, което се трансформира в настояще. Човек, завързан към обстановката, т.е. лаком, злорад, обезкуражен, в никакъв случай няма да го разбере. Той ще зависи от обстановката и няма да може да я управлява.

Всяка болест е помощ и филтриране на душата. И колкото повече се концентрирате върху любовта, толкоз по-лесно и бързо се случва това филтриране. За да премине през нас Божественият подтик, е належащо оскърбление на индивида.

Ако в душата има малко обич тогава това оскърбление се трансформира в редовно самоизтребление. Освен това, в случай че това филтриране не бъде преодоляно и програмата за самоизтребление се задържи в тялото му, индивидът, може да загине този, който се пречиства или децата му.

Добро здраве – това са верните привички. Ако свикнем да обичаме, да даваме сила и в това време да се променяме – укрепваме здравето си. Какво значи да даваме сила? Това значи да можем да изпълняваме поставената задача, да преодоляваме компликациите, да можем да възпитаваме себе си и другите.

Когато един табиет едвам е почнал да се основава преди да стане резистентен, е належащо голямо количество сила с цел да се образува, само че по-късно той работи автоматизирано и ние не го виждаме. Когато човек има малко обич и сила в душата си, той просто няма задоволително сили да образува нов табиет и не може да се промени.

Най-големият разврат в света е неналичието на наказване, което притегля още по-големи грехове и най-после се случва отвръщането от Бога.

Цитати от „ Диагностика на кармата “

Как да отстраняваме неумолимата колекторска компания „ Карма INc. “, която събира задължения с хилядолетна отминалост?

 

Как дефинираме своята карма? Кармата може да бъде разказана като движеща мощ, която ни принуждава да вършим това, което вършим. Всички ние, които живеем на Земята, имаме предходна карма,…

Цялата публикация

Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР