Щастие и късмет през следващата седмица 28.11-4.12 за представителите на

...
Щастие и късмет през следващата седмица 28.11-4.12 за представителите на
Коментари Харесай

ЩАСТИЕ и КЪСМЕТ през следващата седмица 28.11-4.12 за шест зодии

Щастие и шанс през идната седмица 28.11-4.12 за представителите на шест зодии. Астролозите предсказаха кой от представителите на зодиакалния кръг ще имат повече благополучие от останалите. Именно те ще имат шанс във всичко през цялата седмица.

 

Ето кои зодии ще има благополучие и шанс през идната седмица

 

Телец

 благополучие и шанс през идната седмица

Телецът ще върви през идната седмица  28.11-4.12  в положително въодушевление. Това се дължи на позицията на планетите и силата, която носят в себе си. Това ще вдъхне оптимизъм, вяра и обич на представителите на този знак. През този интервал ще  вземат бързи и решителни дейности. Не е нужно обаче да пресичат нечий път, с цел да стигнат  до върха. Телците през идната седмица 28.11-4.12 могат да разчитат на помощта на другари, познати и сътрудници. Вашата среда няма да ви разреши да се неуспехите. Този интервал ще бъде най-продуктивен и положителен.

 

Везни

 благополучие и шанс през идната седмица

 

Везните ще могат да почувстват успокоение и мир.  Щастие и шанс през идната седмица ще ги спохожда. Това ще разреши на представителите на знака да се отдалечат от прекарванията и напрежението, премахвайки отрицателните мемоари. Това ще разреши на шанса да ги последва по петите през идната седмица 28.11-4.12  и затова всички неволи ще заобиколят. Астролозите предлагат да се наслаждавате на живота и да следвате фантазиите си. Също по този начин не забравяйте за почивката, която би трябвало да бъде допустимо най-спокойна. Късметът може да се опасява от преумората ви.

 

Риби

 благополучие и шанс през идната седмица

Щастие и шанс през идната седмица 28.11-4.12 за представителите на зодия Риби. Те ще могат да реализират триумф в региона на парите, работата, връзката и любовта. Това не значи, че ще доближат върха на шанса, само че несъмнено ще станат по-успешни от множеството хора. Щастието и шансът няма да ги напусне нито за секунда през седмицата 28.11-4.12. Така че си коства да опитате нови занимания.

 

Близнаци

 благополучие и шанс през идната седмица

 

Щастие и шанс през идната седмица 28.11-4.12 за представителите на зодия Близнаци. Те ще са най-големите късметлии през този интервал. Именно при тях ще пристигна финансовият шанс. Представителите на този знак могат без скрупули на съвестта да отсрочат всичките си каузи в края на седмицата 28.11-4.12. През идната седмица може да бъде интервал на огромни придобивания, за които от дълго време мечтаят представителите на зодия Близнаци.

 

Стрелец

 

 благополучие и шанс през идната седмица

Стрелците ще могат да печелят повече през идната седмица 28.11-4.12 от елементарното. В работата целият интервал ще бъде допустимо най-продуктивен. Представителите на този знак ще могат да си намерят работа на повърхностен работен ден или да сменят позицията си с по-висока. Съдбата ще им донесе благополучие и шанс през идната седмица на този знак по всички въпроси. Астролозите предвиждат за преференциални покупко-продажби, които ще ви оказват помощ да спестите доста пари.

 

Лъв

 благополучие и шанс през идната седмица

 

Представителите на зодия Лъв през идната седмица 28.11-4.12 ще могат да намерят спомагателен приход. Астролозите споделят, че благополучие и шанс ще ги преследва във всяко ново начинание. Именно през тази седмица ще сисбъднат съкровена тяхна фантазия. Благодарение напозитивната настройка, която ще имат през цялата последваща седмица 28.11-4.12  представителите на зодия Лъв ще превличат  единствено положителни неща.

 

 

 

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР