Щангистът Карлос Насар е направил пълни самопризнания, че е шофирал

...
Щангистът Карлос Насар е направил пълни самопризнания, че е шофирал
Коментари Харесай

Карлос Насар е направил пълни самопризнания

Щангистът Карлос Насар е направил цялостни признания, че е карал под въздействието на алкохол и опиати. Делото, планувано за 18 октомври, е отсрочено за след месец.

Както GlasNews.bgсъобщи, Карлос Насар бе арестуван за шофиране след приложимост на наркотични субстанции. При инспекцията Насар не се подчинил на органите на реда и е оказал опозиция.

18-годишният международен първенец бе арестуван за 24 часа от чиновници реда на РУ-Поморие през нощта на 27 юли.

Делото за 18-годишния състезател е отсрочено за ноември, защото той не се е явил в съда. Причината да не участва е травма в кръста, осведоми bTV.

Първоначално Насар отхвърли обвиняванията и даже даде изявление за медиите. Впоследствие треньорът на националния тим Иван Иванов удостовери за ареста му.

На щангистите следва международно състезание, което стартира на 5 декември в Колумбия. Името на Насар към този момент попада в листата със поръчки, само че към днешна дата той не тренира с националния тим.

Карлос Насар стана международен първенец в категория до 81 кг през  2021 година в Ташкент. Там той сложи международен връх от 208 кг в изтласкването. Преди задържането си няма други престъпни прояви.

 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР