Шоуто непрекъснато беше ха-ха-хи-хи, нямаше усещането на бай булгар, казва

...
Шоуто непрекъснато беше ха-ха-хи-хи, нямаше усещането на бай булгар, казва
Коментари Харесай

Бойкотира ли Фънки купонът на „Капките“?

Шоуто непрестанно беше ха-ха-хи-хи, нямаше чувството на " бай булгар ", споделя музикантът.

" Липсва ми купонът на шоуто. То ме зареждаше непрекъснато. " Това призна за " България през днешния ден " Димитър Ковачев - Фънки. След финала на " Като две капки вода " шоуменът не е имал и минута " пауза ". Веднага е натиснал педала в дословния смисъл на думата и са отпрашили със Стенли на концерти в Бургас и Варна. Музикантът опроверга интригата, че той и негови сътрудници от журито са бойкотирали празненството след края на шоуто.

" Истината е, че аз бях на празненството. То беше феерично, с доста хубави танцуващи дами. Не можах обаче да остана за по-дълго, тъй като рано сутринта трябваше да пътувам за Пловдив ", сподели шоуменът.

" Никой не е бойкотирал купона. Пълна нелепост! Да се чуди и мае човек " , възмущава се Фънки.

Според него като цяло купонът на шоуто е бил и зад сцената, и на сцената. " Така че се получаваше едно непрестанно ха-ха-хи-хи ", заключи веселбата, наречена тв шоу по български, Фънки.

Музикантът обаче разделя веселяшкото от професионално артистичното, което са посочили съвсем всички участници в " Капките ". " Много се стараха! Сано ми направи доста положително усещане. Алисия също, бях супер сюрпризиран от нея. И най-много от Моньо. Изобщо не чаках от този човек такова осъществяване! Дарин също доста добре се представяше ", разяснява за вестника музикалният продуцент.

" Всички бяха прегърнали концепцията. И го нямаше чувството на " бай булгар " - карай, я му... " , добави Фънки.

Той е изцяло склонен, че в някои моменти членовете на журито са били даже по-забавни от участниците на сцената, само че намира пояснение и за този феномен. " Важното е народът да се забавлява ", счита музикантът.

За да продължи шоуто и след " Капките ", той " зарежда батериите " с спектакъл - обикаля страната с пиесата на Елин Рахнев " Веселата карета ", в която е цялостно със звезди - Тончо Токмакчиев, Мая Бежанска, Димитър Баненкин, Николета...

" Ето, по този начин и аз съм на сцената ", сподели шоуменът. За пръв път обаче Фънки довери, че е покрит с задължения и по тази причина към този момент няма да бърза с реализацията на ново тв шоу - негова концепция от над година. " Не мога да седнал съм на пет стола, даже и да желая ", призна музикантът.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР