Шоуто Като две капки вода тази година е сериозно изключение

...
Шоуто Като две капки вода тази година е сериозно изключение
Коментари Харесай

От аутсайдер той се превърна в сериозна конкуренцията в Капките

Шоуто " Като две капки вода " тази година е съществено изключение от разпоредбите в предходните 11 сезона. Освен в случай че не стане знамение, в сезон 12 разногласието няма да е за първото място – там Владимир Зомбори е без конкуренция. Голямата битка ще е за финалите и сребърния орден, а в нея предишния понеделник влезе един участник, който до момента беше новобранец в предаването. Това е Иво Аръков. В началото той постоянно заемаше дъното на класацията, а в този момент към този момент наподобява сигурен финалист.

 

Едва 5 понеделника остават досега, в който ще бъдат оповестени финалистите в " Капките " тази година. Допреди седмица изглеждаше, че двамата сигурни са Владо Зомбори и Наско от " Б.Т.Р. ", а за другите две места ще се борят трима души – Панайот Панайотов, Елена Атанасова и фолк певицата Мария, която за изненада на феновете постоянно получава похвали и много точки от журито, въпреки че осъществяванията й са меко казано неубедителни. Миналия понеделник в играта за финала като торнадо влезе Иво Аръков, разбивайки всички досегашни сметки.

Талантливият и упорит артист стартира представянето си в шоуто доста неубедително. Образите на Питбул, Кичка Бодурова, Наско от " Б.Т.Р. ", Джордж Майкъл и Енрике Иглесиас, които направи в първите 5 епизода този сезон, му донесоха толкоз малко точки, че всички към този момент го бяха отписали като сериозен кандидат за финала. Изведнъж обаче сякаш стана знамение и артистът се отлепи от дъното толкоз рядко, че единствено в границите на двете последни седмици съумя да стигне третото място в общото класиране. Първо пристигна блестящата му реплика на Елвис Пресли, а по-късно – на Дуа Липа. И двете осъществявания се отличаваха толкоз внезапно на фона на останалите участници, че в случай че не беше блестящият Владо Зомбори, който е неосъществим този сезон, Иво сигурно щеше да заеме първото място във въпросните два понеделник. " Жалко за Иво! Заслужава победа, само че Владо е без конкуренция ", разясняват хората.

Аръков обаче не се оплаква. Напротив, удовлетворен е и има за какво. В рамките на двата последни епизода на " Капките ", излъчени досега, той съумя да навакса всички точки, които не му доближиха, с цел да се отлепи от дъното. Такова скоростно нанагорнище в класацията се случва за първи път в 12-годишната история на предаването. Дори самият артист изглеждаше сюрпризиран от неочаквания си триумф. Той към този момент има 302 точки, четвъртият в класирането – Панайот Панайотов, е с 294, а петата – Елена Атанасова, е с 289. Разликата е дребна и резултатът може да бъде извърнат в рамките единствено на едно предаване, само че феновете от ден на ден симпатизират на Иво и се чака и в бъдеще да не престават да гласоподават за него. Засега той е надалеч от резултата на Наско, който е втори в класацията с 363 точки, само че всички виждат, че фронтменът на " Б.Т.Р. ", въпреки и извънреден артист, не е кой знае какъв подражател. Каквото и да изпее, звучи като концерт на " Б.Т.Р. ", както и Димитър Ковачев-Фънки означи предишния понеделник от мястото си в журито. В същото време Аръков явно доста се старае и като артист се оправя по-лесно с имитациите. Затова се чака, с малко повече шанс с облиците, и отсега нататък да продължава да се изкачва в класацията и нищо чудно да задмине Наско.

Владо Зомбори към този момент има 464 точки и е сигурен финалист. На 13 май, когато е последното предаване за сезона, този резултат се нулира, журито няма думата, а крайното класиране се дефинира само от гласуването на феновете, които ще би трябвало да избират победител сред четиримата участници, събрали най-вече точки в хода на сезона. Известно е, че тази година финала на шоуто ще е пред 10 хиляди души в най-голямата зала в България – " Арена София ", напомня HotArena.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР