Шоуто е гарантирано и публиката в София и Варна ще

...
Шоуто е гарантирано и публиката в София и Варна ще
Коментари Харесай

Пламен Константинов за Лигата на нациите: Шоуто е гарантирано

" Шоуто е обезпечено и публиката в София и Варна ще има опция да види най-хубавите тимове в света ". Това съобщи селекционарът на националния ни волейболен тим Пламен Константинов преди днешната открита подготовка на отбора в помощната зала на " Арена Армеец ".

Въпреки, че главното събитие за годината е Световното състезание, на което България е хазаин дружно с Италия, отборът ни ще търси оптимално положително показване и в Лигата на нациите.
 Открита подготовка на националите по волейбол @@@
" Не оставяйте с усещането, че тимът няма да излиза за победи в Лигата на нациите, имайки поради, че ние сме една от трите страни, която взехме два домашен шампионата. В тях ще бъдат най-титулуваните и най-силните тимове в международния волейбол сега. Тук идват и сегашния европейски първенец, и Сърбия, Бразилия, Франция. При всички положения шоуто е обезпечено и публиката ще има опция да види най-хубавите тимове в света. Това е позитивното. Лигата е добър трамплин. Всеки, който се изяви добре, има опция за по-добри контракти, отварят се порти в чужбина. Надявам се, отвън контузиите, тези, които са здрави, да покажат най-хубавото ", разяснява още Константинов.

СНИМКИ: ИВАН ЙОЧЕВ, SPORTAL.BG

ГАЛЕРИЯ от откритата подготовка на НО НА БЪЛГАРИЯ - ТУК!!!
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР