Шоуменът Къци Вапцаров не пропусна да изрази мнение по най-горещите

...
Шоуменът Къци Вапцаров не пропусна да изрази мнение по най-горещите
Коментари Харесай

Първо в БЛИЦ: Къци Вапцаров с взривяващ коментар за убийствата на Плъха и младото момиче в София!

Шоуменът Къци Вапцаров не пропусна да изрази мнение по най-горещите тематики от протичащото се в България. Това той направи на страницата си в обществената мрежа " Facebook ".

Водещият разгласява два коментара по отношение на ликвидирането на Жоро Плъха в Пловдив, раздрусало цяла България, както и бруталното ликвидиране на младо момиче точно на 3-ти март , за което обществото научи едвам през днешния ден.

Включването му в мрежата отприщи лавина от разнородни мнения.

Публикуваме написаното от шоумена без редакторска интервенция:

" Най-добре беше Докторът да не беше стрелял по Плъха, да го беше хванал на място да извика полицията да го приберат и една година да плете кошници, да мете улици, да боядисва огради, да копае канали или каквато и да е друга общественополезна работа, автомагистрали бол.... по този начин и трите страни щяха да са изпълнили гражданския си дълг.
Време е за строителни войски! ".

" Ето сходен случай. По същото време. Единственото което би избавило това момиче е да изпразни един пълнител от нелегално притежаван револвер. Щото легален няма по какъв начин да има. Очевидно е, че на полицията не може да се разчита за поддръжка. "


Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР