Шоуменът има проблем с контролирането на гнева и емоциите си.

...
Шоуменът има проблем с контролирането на гнева и емоциите си.
Коментари Харесай

Нищо Чудно, Че Отсъства Толкова Често От Шоуто. Слави Трифонов Иска Да Го Спести На Феновете Си, Но Положението На Шоумена Никак Не Е Розово

Шоуменът има проблем с управлението на гнева и страстите си. Самият той споделя, че постоянно изпада в странни положения. Но за съжаления няма силата да ги управлява.

Поредната психическа рецесия шоуменът претърпял преди няколко месеца. Той не крие, че е прекарал 35 дни в цялостна изолираност. През това време стоял затворен вкъщи и отказвал да контактува даже с най-близките си хора.

Не минава и ден, в който той да не се чуе по няколко пъти с майка си Здравка и сестра си Петя. Но през този тежък интервал Слави отказвал да контактува даже с тях. През цялото време той стоял затворен на мрачно вкъщи и гледал картините по стените в голямото му имение.

Поредният прочувствен срив шоуменът претърпя при загубата на татко си. Но тогава той отсъства единствено един ден от ефир.

Хората от екипа му не обелиха думичка по въпроса, защото знаят, че Слави Трифонов претърпява самичък болката си и в такива моменти не желае да поддържа връзка с никой.

В такива моменти учиндолецът търси разтуха при някогашната си възлюбена Маги. Когато има проблем, той наложително се отбива в клиниката, която тя отвори с негови средства. Но към този момент не ги свързва нито обич, нито бизнес връзки. А само връзките пациент-лекар.

Маги е наясно с всички драми и терзания на Дългия, написа „ Ретро “.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР