ШОУ“ научи, че Глория е имотната кралица сред фолквеличията. Не

...
ШОУ“ научи, че Глория е имотната кралица сред фолквеличията. Не
Коментари Харесай

От в. "ШОУ" Глория с имоти за 2 млн. лева

„ ШОУ “ научи, че Глория е имотната кралица измежду фолквеличията. Не инцидентно Примата на фолка не се пъне да е в челните ранглисти и да върви по участия. Тя е „ опекла “ бъдещето си с много парцели, които дава чартърен и прибира солидна сума от тях. През всичките години, когато бе на върха в сектора, тя влагала парите си в жилища и постройки, които през днешния ден й носят постоянен приход. Имотите й са на стойност почти 2 милиона, само че тя ги е купила за доста по-малко, когато цените не бяха скочили по този начин фрапантно както сега.
Всеизвестен факт е, че Гло се шири в тузарска къща в баровския столичен квартал „ Павлово “, на колелото при „ Бъкстон “. В двора на парцела построи звукозаписно студио, където записват огромна част от колежките й против възнаграждение. Явно звездата от Две могили умее от всяко нещо да извлече изгода и то да й носи пари.


Къщата, която населява примата на фолка

Оказа се обаче, че Глория има още една къща в кв. „ Бояна “, която отдава чартърен. В „ Бъкстон “ има и два жилището, в които живеят наематели – едното е таванско помещение, а другият мезонет. За втория апартамент тя прибира допустимо най-високата сума за наем в София, защото е огромен и първокласно обзаведен, а мястото много апетитно.



Имотните придобивки на изпълнителката на „ Докосването има памет “ не свършват дотук. Наши източници, осведомени с имотното положение на звездата, рапортуваха, че тя има два ресторанта, единият на бул. „ България “. Освен това има и кафене, което носи името на щерка й Симона. Има и организация за препродаване на парцели със същото име. Преди години тя бе притежател и на парцели в Русе и Слънчев бряг, за които не знаем дали към момента ги стопанисва.

ЧЕТЕТЕ ОЩЕ ГОРЕЩИ НОВИНИ В НАЙ-НОВИЯ БРОЙ НА ВЕСТНИК " ШОУ ", КОЙТО ВЕЧЕ Е НА ПАЗАРА!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР