Шоу мач беляза края на лагера на Левски в Турция.

...
Шоу мач беляза края на лагера на Левски в Турция.
Коментари Харесай

Шоу в края на лагера на Левски, Ивков предизвика Сираков и Стоилов

Шоу мач беляза края на лагера на Левски в Турция. В навечерието на полета за София управителните фактори на "сините " проведоха показателен дуел между тях, в който обаче не отсъстваха единоборства и закачки, само че в границите на допустимото. Срещата, играна в две полувремена по 10 минути, бе придружена и от дежурните смешки. От едната страна на барикадата застана мажоритарният притежател Наско Сираков, впечатлил със мощна, даже именита селекция. Голмайстор №1 на Левски притегли в своите редици старши треньора Станимир Стоилов, неговия първи помощник Цанко Цветанов, ръководителя на Управителния съвет Даниел Боримиров. Големият жокер се оказа Мюмюн Кашмеров, който през 80-те носи екипа на столичния гранд, мина и през "Берое ", а кариерата му приключи в Коняспор. Именно той заби две от попаденията, написа "Труд ".

Срещу тях изпълнителният шеф Иво Ивков заложи на младостта, с цел да надхитри надалеч по-опитния съперник. Освен него, потници сложиха още помощник-треньорите Тодор Симов и Димитър Телийски, анализаторът Марин Славчев, а също и младият гений от първия тим Димитър Андонов.

Сблъсъкът стартира с преимущество за Сираков и сие, а резултатът откри точно Кашмеров. Тодор Симов небрежно изравни след асистенция на Телкийски. Бившият нападател на "сините " и Спортист Своге се разписа още един път, а противоречиво съдийско решение го лиши от хеттрик в дуела. Оказа се, че ударът му е бил зад центъра, само че даже този аргумент не убеди Ивков в правотата на отсъждането. Оттук насетне конфликтът стана още по-ожесточен за наслада на натрупалата се аудитория от делегацията на "сините ".

През второто полувреме мачът продължи да се върви гол за гол. Кашмеров се разписа още един път, а Боримиров впечатли с попадение с глава. Героят от Верона по пътя към групите на Шампионска лига Димитър Телскийки върна интригата за 3:3, само че последвата дума имаше Стоилов. Негов гол с глава, пристигнал след ювелирен пас на Сираков, фиксира крайното 4:3 за легендите. Малко преди края Сираков терена, отстъпвайки мястото си на треньора на вратарите Георги Стоянов. След последния съдийски сигнал не липсваха шегите, а двата тима се насочиха за къса отмора, след което дадоха обещание да създадат анализ на титаничния конфликт по време на вечерята. Тя трябваше да бъде за сметка на изгубилите мача, само че се снабди с медийно затъмнение.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР