Шоу автомобилът Vision AMG предлага поглед към изцяло електрическото бъдеще

...
Шоу автомобилът Vision AMG предлага поглед към изцяло електрическото бъдеще
Коментари Харесай

Новият MERCEDES VISION AMG - следващо поколение спортен автомобил Mercedes-AMG

Шоу автомобилът Vision AMG предлага взор към напълно електрическото бъдеще на Mercedes-AMG

Под спиращия дъха външен дизайн на купето с четири порти се крие също толкоз невероятната специфична платформа AMG. EA, която сега се създава в Афалтербах за напълно електрически модели.

Технологията на Vision AMG уважава впечатляващия дизайн по доста способи. Всички съставни елементи на задвижването са създадени напълно от нулата: освен самата платформа AMG. EA, само че и специфичната високоефективна високоволтова батерия и революционната технология на задвижване. Мощното сърце на Vision AMG е новаторският мотор Axial Flux Motor, създаден от напълно притежаваното от Mercedes-Benz дъщерно сдружение YASA. Компактната му и лека структура обезпечава доста по-голяма мощ от стандартните електрически мотори.



Специфичната за AMG радиаторна решетка с отвесни решетки е непокътната като отличителна линия на марката - макар обстоятелството, че напълно електрическото задвижване не изисква типичен нагревател начело. Затова високотехнологичната разработка на радиаторната решетка е затворена, боядисана в цвета на каросерията и изцяло интегрирана в предната част. Като образна фокусна точка, решетката акцентира футуристичния тип на Vision AMG със своите светещи ленти и тримерен външен силует. Трилъчната звезда е ситуирана на видно място на капака на мотора - както при Mercedes-AMG Project ONE.

 

``
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР